Med fokus på livsinnhold

Med fokus på livsinnhold

 

Søndag inviterer Aktivitetshuset Rasmus på Årvoll gård til markering av verdensdagen for psykisk helse.

Tekst:

Publisert:

- Rasmus er et sted med liv og røre. På denne dagen ønsker vi å bidra til å alminneliggjøre psykisk helse. Mange har lite kunnskap om hva et aktivitetshus er, sier bruker av huset Grethe Solheim.

Temaet for verdensdagen er «Livet går opp og ned», og på søndag blir det åpning ved BU-leder Torstein Winger, konsert og underholdning med Gjermund Elgenes og foredrag med «So you think you can dance» og «Grease»-dommer Vibeke Sørlie.

- Hun kommer til å snakke om hvordan dansen har hatt betydning i hennes liv, sier daglig leder Anette Fritzen.

- Vi gleder oss til hun kommer. Vi på Rasmus er opptatt av kultur, for kultur skaper livsinnhold, og livsinnhold er viktig for alles helse.

For alle

For mange er Aktivitetshuset Rasmus et godt sted å gå til.

- Her fokuseres det lite på sykdom og psykiatri. Mange er også litt friske, men trenger et sted å gå til. Dessuten har også brukerne stor innflytelse på hvordan stedet skal drives, sier Solheim.

Daglig leder Anette Fritzen håper mange i nærmiljøet tar turen innom Årvoll gård denne dagen.

- Her er alle velkomne, vi håper på stort oppmøte, sier Fritzen.

Verdensdagen for psykisk helse markeres i hele verden fredag 10. oktober, men Aktivitetshuset på Årvoll gård ønsker å invitere til markering i helgen slik at flere kan ta del i arrangementet.

For mer informasjon se: www.123hjemmeside.no/rasmushuset

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.