Mer penger til Rommen

Mer penger til Rommen

 

Rommen skole har fått tildelt over 3 millioner kroner fra statlige kulturmidler.

Tekst:

Publisert:

Pengene skal brukes på innredning i kultursalen og biblioteket.

- Nå er det både jul og 17. mai her på en gang, jubler rektor Jon Langmoen.

Skolen har fått tildelt 2,7 millioner kroner som skal brukes på kultursalen og 500.000 kroner som skal brukes på biblioteket.

- Dette er de siste kronene som skal til for å få kultursalen på plass. Det blir den mest moderne kultursalen i Norge, mener rektoren.

Pengene skal blant annet brukes til miksebord, sceneteppe og lys.

- Alt det tekniske. Pengene til biblioteket er også veldig viktige. Mye av de vil bli brukt til innredning.

- Det er morsomt at så mange positive krefter jobber sammen med oss, legger Langmoen til.

 

Siste nytt i Nyheter

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg. Grete Horntvedt i Alna Høyre er lei av at hennes lokale ridesenter sliter år etter år.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

 
Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.

IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og ordfører Marianne Borgen fikk møte Asma (25) som har vært åtte måneder i Norge. Hun har akkurat hatt sin første arbeidsdag på IKEA Furuset som en del av det første pilotprosjektet i den nye Groruddals-satsingen.