Miljøprisen til Magnar Halse

Miljøprisen til Magnar Halse

 

Magnar Halse, som døde i juni i fjor, fikk tildelt Groruddalen Miljøforums hederspris for 2008 post mortem.

Tekst:

Publisert:

Magnar Halse var leder av Groruddalen Miljøforum fra 1998, inntil han gikk bort etter å ha vært syk en periode. Han fortsatte å jobbe for forumet helt til det siste.

Det var Liv Halse, som var gift med Magnar, som tok imot prisen på vegne av ham.

- Magnar var en person som brukte store ord om andre, og var mer stille om seg selv. Men denne prisen vet jeg at han ville satt pris på, sa Liv, som nå ønsker å melde seg inn i miljøforumet.

Som alltid hadde miljøforumet bedt befolkningen i dalen komme med forslag til hvem som burde få miljøprisen i år.

Likevel trakk forumet selv fram Magnar Halse som kandidat til prisen.

- Skulle han få prisen noen gang måtte det bli nå. Og han fortjener jo så absolutt prisen, sa Thorleif Holth, leder av fondsstyret som organiserer prisutdelingen.

- Halse var en klippe i alle år. Han var veldig engasjert og ofret mye arbeid for sakene miljøforumet jobber for. Derfor er han en verdig vinner, sier Knut J. Nicolaissen.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.