ANNONSE

Mimrestund med de eldre

Mimrestund med de eldre

 

De eldre på Veitvet fikk besøk av biskopen tirsdag formiddag. Mimring sto på agendaen da han besøkte «Stedet Vårt».

Tekst:

Publisert:

 Det er tydelig at brukerne har gledet seg, og at det er stas å få biskopen på besøk.

Biskop Ole Christian Kvarme tar seg god tid til å hilse på de fremmøtte.

- En gang i måneden arrangerer vi en mimrestund for brukerne av «Stedet Vårt». Den ledes av diakonen vår Else Karlberg, forteller sokneprest Bjørn David Haraldsen.

Det tar ikke lang tid før samtalen går lett rundt bordet. Hvilket forhold man hadde til biskopen i barndommen er ett av temaene som diskuteres, og mange ønsker å dele sine minner.

 

Stakk innom

Før besøket på «Stedet Vårt» rakk biskopen også en kjapp tur innom Stikk innom-kontoret på Veitvet senter.

- Vi prøver å ha en oversikt over hva som skjer, og hjelpe befolkningen. Vi skal se alle menneskene som kommer inn her, og ha et stort hjerte, sier Trude Mette Johansen.

Johansen sier at hun gjerne vil ha kirken med i arbeidet. Blant annet luftes ideen om å bruke kirkerommet mer til flere kulturelle arrangementer.

- Det hadde vært fint med en mer åpen kirke i Groruddalen, sier Johansen, før biskopen haster videre.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE