ANNONSE

Minimela engasjerte

Minimela engasjerte

 

Med slagordet «Gi ungdom en meningsfull fritid» var det akkurat det The Planet klarte på årets Minimela på Haugenstua. Liknende engasjement skal det letes lenge etter.

Tekst:

Publisert:

Da Akers Avis Groruddalen dukket opp en time ut i arrangementet, var stemningen allerede i taket. Og det var før hovedartisten Juggy D dukket opp.

- Å være med på dette gir så utrolig mye tilbake. Bare se hvor glade folk er, sier Aiman Zamour fra The Planet på Vestli aktivitetshus.

Sammen med kompisene Le Tien Dung og Danny Soares er det fjerde året han er med å arrangere Minimela, som er et samarbeid mellom Stovner bydel og The Planet.

- Det er dette jeg brenner for, og da er det ikke vanskelig å engasjere seg, sier Soares.

De tre gutta får knapt gå i fred ved siden av scenen. Ungdom kommer stadig bort og skal prate, og Zamour, Soares og Dung har tid til alle.

- Noe av det beste med Minimela er at vi blir kjent med så mange nye folk. Nye talenter blir også oppdaget her, sier Dung bak miksebordet.

Les mer om Minimela i papirutgaven av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE