Minimela engasjerte

Minimela engasjerte

 

Med slagordet «Gi ungdom en meningsfull fritid» var det akkurat det The Planet klarte på årets Minimela på Haugenstua. Liknende engasjement skal det letes lenge etter.

Tekst:

Publisert:

Da Akers Avis Groruddalen dukket opp en time ut i arrangementet, var stemningen allerede i taket. Og det var før hovedartisten Juggy D dukket opp.

- Å være med på dette gir så utrolig mye tilbake. Bare se hvor glade folk er, sier Aiman Zamour fra The Planet på Vestli aktivitetshus.

Sammen med kompisene Le Tien Dung og Danny Soares er det fjerde året han er med å arrangere Minimela, som er et samarbeid mellom Stovner bydel og The Planet.

- Det er dette jeg brenner for, og da er det ikke vanskelig å engasjere seg, sier Soares.

De tre gutta får knapt gå i fred ved siden av scenen. Ungdom kommer stadig bort og skal prate, og Zamour, Soares og Dung har tid til alle.

- Noe av det beste med Minimela er at vi blir kjent med så mange nye folk. Nye talenter blir også oppdaget her, sier Dung bak miksebordet.

Les mer om Minimela i papirutgaven av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

 
Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.