Minnerik utstilling på Årvoll

Minnerik utstilling på Årvoll

 

Til vanlig arbeider Irene Magdalena Gleditsch som teamleder på Årvoll dagsenter, men så fort arbeidsdagen er over, er det fram med malerkosten.

På søndag åpnet hobbykunstneren sin utstilling «Memories» i Fjøset på Årvoll gård. Utstillingen viser til akrylmalerier som er laget med forskjellige teknikker og medier som gjør at bildene får et tredimensjonalt uttrykk.

- Memories er en samling av malerier som er minner fra den tiden jeg har hatt. De fleste av bildene er malt i år, mens de eldste er fra 2009, forteller hobbykunstneren.

Gleditsch har vokst opp på Årvoll, og har arbeidet kreativt i store deler av sitt voksne liv. Hun er utdannet frisør, har drevet keramikkverksted med kursvirksomhet og salg i butikk. Når hun maler, skaper hun bildene underveis mens hun lar tankene fly.

Inspirasjon

Hobbykunstneren deltar også på inspirasjonskurs ved Skagen i Danmark - flere ganger i året.

- Der er en gjeng som samles der og maler sammen, samtidig som vi kan inspirere hverandre, forklarer Gleditsch.

Irene Magdalena Gleditsch har vært på flere kurs hos kunstnerne Annhild B. Gustavsen og Trude Elstad. Etter å ha hatt sin aller første utstilling i fjor, var Gleditsch klar for å åpne «Memories» på Årvoll gård på søndag. Alle bildene er til salgs, og utstillingen vil stå fram til 18. september.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.