ANNONSE

Modellbåtens dag

Modellbåtens dag

 

Dersom du er interessert i modellbåter, hold av søndag 14. juni. Da inviteres du til Hølaløkka på nedre Grorud.

Tekst:

Publisert:

- Jeg kan love de som møter opp en spennende opplevelse. Vi har med oss masse en båter som vi skal sjøsette i det flotte vannspeilet og styre elektronisk med radiosendere, forteller Glenn Wennerberg - primus motor i arrangørklubben Badet Raceway.

Motorbåter. Seilskuter. Raske båter. U-båter. Fiskeskøyter... Her blir det noe for enhver smak.

- Du som leser dette og har egen båt, ta den med og bli med, oppfordrer Wennerberg, som avslutter med at «vi har også med oss radiostyrte trailere».

Modellbåtens dag

Søndag 14. juni

Hølaløkka - Stanseveien 40

Starter kl. 12.00

 

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE