ANNONSE

Brøytet snø på Furuset

Dro med seg stolpa

Dro med seg stolpa

På dette innsendte bildet ser man tydelig både den uheldige brøytetraktoren, og trafikksituasjonen dette skapte.

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.03.2017 kl 19:53

Oslopolitets operasjonssentral fikk rundt klokka elleve torsdag formiddag melding om at en traktor ute på brøyteoppdrag for Oslo kommune hadde revet ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei.

Politiet var raskt på stedet og sperret veien i begge retninger - med manuell dirigering av trafikken. Ifølge operasjonssentralen var man usikker på hvorvidt stolpen var strømførende eller ikke, derfor de ekstra sikkerhetstiltakene.

Den uheldige traktorsjåføren skal ha truffet stolpen med brøyteskjæret, hvorpå trestolpen naturlig nok knakk tvert av.

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

ANNONSE
Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Har vellene reell innflytelse?

I forbindelse med de massive forandringene byen vår går igjennom nå for tiden, er det grunn til å reflektere over om innbyggerne i byen har reell innflytelse på utviklingen eller om det bare er utbyggerne som skal styre den.

 
ANNONSE