Møtte velgere på Stovner

Møtte velgere på Stovner

 

Ketil Solvik Olsen er Fremskrittspartiets finanspolitiske talsmann. Han tok turen til Stovner senter, og møtte velger Margrethe Stokke.

- Dette er veldig hyggelig, smiler Stokke.

Ketil Solvik Olsen forteller at han mener Frp har en sterk oppslutning i Bydel Stovner.

- Vi vil løse flere utfordringer her, som fritidstilbud og sykehjemsproblematikken. Vi håper å fortsatt gjøre det godt i denne bydelen. Vi vil finansiere velferden mer direkte, hvis vi kommer i regjering, sier han.

Han har en god følelse før skjebnedagen på mandag.

- Jeg er ikke så nervøs, og jeg har fått mange positive tilbakemeldinger i det siste, smiler han.

Stovner Frp står på stand på sentret ut uka.

- Her er vi hver dag, og det er mange som sier at vi må stå på. Vi får mange gode tilbakemeldinger, sier Christel Gundelach.

 

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.