ANNONSE

Møtte velgere på Stovner

Møtte velgere på Stovner

 

Ketil Solvik Olsen er Fremskrittspartiets finanspolitiske talsmann. Han tok turen til Stovner senter, og møtte velger Margrethe Stokke.

- Dette er veldig hyggelig, smiler Stokke.

Ketil Solvik Olsen forteller at han mener Frp har en sterk oppslutning i Bydel Stovner.

- Vi vil løse flere utfordringer her, som fritidstilbud og sykehjemsproblematikken. Vi håper å fortsatt gjøre det godt i denne bydelen. Vi vil finansiere velferden mer direkte, hvis vi kommer i regjering, sier han.

Han har en god følelse før skjebnedagen på mandag.

- Jeg er ikke så nervøs, og jeg har fått mange positive tilbakemeldinger i det siste, smiler han.

Stovner Frp står på stand på sentret ut uka.

- Her er vi hver dag, og det er mange som sier at vi må stå på. Vi får mange gode tilbakemeldinger, sier Christel Gundelach.

 

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE