ANNONSE

Myhre gikk av

Myhre gikk av

 

Peter N. Myhre (Frp) valgte i dag å gå ut av byrådet etter eget ønske. Jøran Kallmyr er utnevnt som ny byråd for miljø og samferdsel.

Tekst:

Publisert:

Byrådet opplyser at Myhre gikk av siden han ønsker å prioritere Frps valgkamp. Myhre har vært aktiv i Oslo-politikken i 30 år og han står på tredjeplass på Oslo Frps stortingsvalgsliste til høstens valg.

Myhres partikollega Jøran Kallmyr overtok i ettermiddag som byråd for miljø og samferdsel. Det siste halvåret har han vært konstituert byråd for velferd og sosiale tjenester. Tidligere har han vært byrådssekretær både for miljø og samferdsel og velferd og sosiale tjenester.

Sylvi Listhaug (Frp) er fra i dag tilbake som byråd for velferd og sosiale tjenester, etter at hun har vært ute i svangerskapspermisjon. Hun blir også ny nestleder i byrådet.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE