Myhre gikk av

Myhre gikk av

 

Peter N. Myhre (Frp) valgte i dag å gå ut av byrådet etter eget ønske. Jøran Kallmyr er utnevnt som ny byråd for miljø og samferdsel.

Tekst:

Publisert:

Byrådet opplyser at Myhre gikk av siden han ønsker å prioritere Frps valgkamp. Myhre har vært aktiv i Oslo-politikken i 30 år og han står på tredjeplass på Oslo Frps stortingsvalgsliste til høstens valg.

Myhres partikollega Jøran Kallmyr overtok i ettermiddag som byråd for miljø og samferdsel. Det siste halvåret har han vært konstituert byråd for velferd og sosiale tjenester. Tidligere har han vært byrådssekretær både for miljø og samferdsel og velferd og sosiale tjenester.

Sylvi Listhaug (Frp) er fra i dag tilbake som byråd for velferd og sosiale tjenester, etter at hun har vært ute i svangerskapspermisjon. Hun blir også ny nestleder i byrådet.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

 
Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.