ANNONSE

Togulykke på Bryn:

Én person omkom

 

Politiet fikk tirsdag formiddag melding om at en mann ble påkjørt av toget i nærheten av Bryn stasjon. Han er nå bekreftet omkommet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.10.2016 kl 20:39

Klokka 11.17 kom meldingen til politiet om at en person ble påkjørt av toget. Dermed ble det full stans i togtrafikken i området, og nødetatene jobbet på stedet. Påkjørselen skjedde nedenfor Statens vegvesen inn mot Oslo sentrum.

Nå er mannen som ble påkjørt bekreftet omkommet. Alle passasjerene ble evakuert fra toget og ble sendt videre med buss.

Togtrafikken skal være i gang som normalt og politiet har foreløpig ingen mistanker om noe kriminelt.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE