Lokalpolitikere frir til Groruddals-satsingen:

Nå er det Vestli sin tur

Nå er det Vestli sin tur


VIL SATSE PÅ VESTLI: Lokalpolitikerne Athithan Kumarasamy (Ap) og May-Britt Christensen (Ap) fra Bydel Stovner ønsker å løfte fram barn og unge på Vestli i den nye Groruddals-satsingen. De mener det ligger mye til rette for å skape en arena for ungdom, blant annet på Vestliskogen grendeskole.


Lokalpolitikerne May-Britt Christensen (Ap) og Athithan Kumarasamy (Ap) i Stovner bydel ønsker å få mer aktivitet for barn og unge på Vestli – og etterlyser tiltak i Vestliskogen grendeskole.

Tekst:

Publisert:

Grendeskolen har stått brakk siden The Planet flyttet til Haugenstua. I området rundt bor det mange barn som ikke har et nærmiljøtiltak å forholde seg til. Dette synes Christensen og Kumarasamy er trist.

– Vi har ikke et godt nok tilbud til barn og unge her på Vestli, sier Christensen.

– En områdesatsing på Vestli i den nye Groruddals-satsingen er kjempeviktig. Det er tragisk at området her med grendeskolen og det store uteområdet ikke blir brukt til noe, legger Kumarasamy til.

Lokalpolitikerne ønsker å fremheve kvalitetene som allerede finnes i området, som en fotballbane som står uten aktivitet – som kan passe som skøytebane om vinteren.

Området blir ikke brukt

De mener det bør finnes rom til midler for å satse på Vestli i den nye Groruddals-satsingen.

– Vi må finne ut hva folk kan tenke seg å ha i sitt nærmiljø. Jeg har snakket med foreldre, også med forskjellig bakgrunn, som ikke vil sende barna ut lange veier til fritidstilbud. Vi er opptatt av at grendeskolen står brakk på grunn av dårlig ventilasjon. Men den blir ikke brukt til noe, fortviler Christensen.

Les også lokalpolitikernes tanker om den nye satsingen: Groruddals-satsingen øverst på lista

Mandag 18. januar skal det være et møte om den nye Groruddals-satsingen og hva den skal inneholde.

– Vestli var ikke med i forrige satsing, så vi har mye å komme med i denne.

Foreldrene må engasjeres

Christensen peker også på at Tokerudbekken, en liten perle bak det ene sameiet på Vestli, ikke ser ut.

– Det ser ikke ut der og jeg personlig tør ikke gå dit nå. Alt er gjengrodd, sier hun.

Les hele saken i vår eAvis og papiravis førstkommende onsdag. Denne saken har blitt kortet ned for nett.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.