Nå er jula her

Det er flere uker siden julemarsipanen lå i butikkene og Mortens Kro fristet med juletallerken... men det er først når julegranene lyser i boretts...

Tekst:

Publisert:

Det er flere uker siden julemarsipanen lå i butikkene og Mortens Kro fristet med juletallerken... men det er først når julegranene lyser i borettslag, på senter og i parker at vi virkelig føler at «nå er jula her!».

Denne julagrana, den du ser til høyre, står på Ellingsrud senter og ble tent under (rimelig) stor deltakelse sist helg - i likhet med mange andre julegraner over hele Groruddalen.

Spesielt søndagsværet innbød ikke til de store markeringer: 10-12 minus og nordavind fra alle kanter (sånn kunne det i hvert fall føles) gjorde at dalens korpsmusikanter et par steder måtte melde avbud, andre steder spilte de «Glade jul» på rekordtid... Men jobben ble gjort.

Tenningen av julegranene er en hyggelig tradisjon mange steder, og i kombinasjon med markeder og messer av ulikt slag er det med på å skape en hyggelig atmosfære, både ute og inne, fram til den store dagen. Dette gjør seg imidlertid ikke selv, og alle dem som står bak fortjener en takk - en takk for at de nok en gang bidrar til fellesskapet.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.