ANNONSE

Nå er Oppsal på kvalikplass

Nå er Oppsal på kvalikplass

 

Oppsals håndballherrer fikk storseier i nøkkelkampen mot Stord.

Onsdag kveld var Oppsals håndballherrer i skjebnekamp borte mot Stord. Oppsal skaffet seg raskt  to måls forsprang på hjemmelaget, som før denne kampen lå to poeng foran de blå på tabellen. Oppsalgutta holdt et fast grep på kampen omgangen ut, og ved pause var ledelsen økt til fire mål.

Det fortsatte på samme vis i den andre omgangen. Ledelsen økte etter hvert som omgangen skred fram, og det ble aldri spenning i Stordhallen. Til det var Oppsal for overlegne. Kampen endte med sifrene 34-22 i Oppsals favør, og Oppsals Dejan Dobardzijev ble kåret til banens beste spiller. Han scoret 10 mål fordelt på seks straffer og fire spillemål. Dermed føyk Oppsal forbi Stord på tabellen og vekk fra nedrykksplass. Nå ligger de på kvalikplassen med åtte poeng, og det er tre poeng opp til Runar og sikker plass.

Neste sjanse til nye Postenliga-poeng kommer allerede til søndag. Da kommer Viking på besøk til Oppsal arena. Kampen starter klokka 18.30.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE