Nå er Oppsal på kvalikplass

Nå er Oppsal på kvalikplass

 

Oppsals håndballherrer fikk storseier i nøkkelkampen mot Stord.

Onsdag kveld var Oppsals håndballherrer i skjebnekamp borte mot Stord. Oppsal skaffet seg raskt  to måls forsprang på hjemmelaget, som før denne kampen lå to poeng foran de blå på tabellen. Oppsalgutta holdt et fast grep på kampen omgangen ut, og ved pause var ledelsen økt til fire mål.

Det fortsatte på samme vis i den andre omgangen. Ledelsen økte etter hvert som omgangen skred fram, og det ble aldri spenning i Stordhallen. Til det var Oppsal for overlegne. Kampen endte med sifrene 34-22 i Oppsals favør, og Oppsals Dejan Dobardzijev ble kåret til banens beste spiller. Han scoret 10 mål fordelt på seks straffer og fire spillemål. Dermed føyk Oppsal forbi Stord på tabellen og vekk fra nedrykksplass. Nå ligger de på kvalikplassen med åtte poeng, og det er tre poeng opp til Runar og sikker plass.

Neste sjanse til nye Postenliga-poeng kommer allerede til søndag. Da kommer Viking på besøk til Oppsal arena. Kampen starter klokka 18.30.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

 
Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.