ANNONSE

Nå får Grorudveien 5 ansiktsløftning

Nå får Grorudveien 5 ansiktsløftning

 

Arbeidene med å rehabilitere Grorudveien 5 er nå i gang. Snart vil huset stråle om kapp med ferdigrehabiliterte Grorudveien 3.

Tekst:

Publisert:

Arbeidene med huset startet opp for et par uker siden, og de er planlagt ferdgi i september. I Grorudveien 5 skal det tilrettelegges for kafé´og møtelokale i første etasje, og et møterom og en leilighet i andre etasje.

Grorudveien 3 ble rehabilitert i fjor, og har stått klar en stund. Arbeidet med et museum i dette bygget er i god gang, og det skal åpnes i løpet av april-måned.

Intensjonene for bruk av Grorudveien 3 og 5 har hele tiden vært og er fortsatt å tilrettelegge for et kulturhistorisk miljø og organisasjonenes hus hvor det skapes et levende miljø i bygningene. Bydelsdirektøren vil i samarbeid med Kulturetaten tilrettelegge for en løsning kombinert med bolig, museum, forsamlingslokaler og kafé.

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE