Nå har vi «stukket innom» i seks måneder

Nå har vi «stukket innom» i seks måneder

 

Mandag 16. mars markerte «Stikk-innom»-kontoret på Veitvet senter sine seks måneder. De blir så lenge Groruddals-satsingen er i bydelens planer.

Tekst:

Publisert:

- Vi har ingen intensjoner om å bli 100 år, derfor feirer vi oss selv så mye vi kan, forteller Lars Grasmo,     prosjektansvarlig for Groruddals-satsingen i Bydel Bjerke.

«Stikk-innom»-kontoret på Veitvet senter er tilgjengelig for alle beboere i området Veitvet-Slettaløkka. På kontoret har du muligheten til å spørre og tipse om alt du måtte ha på hjertet.

- Vi har fått flere henvendelser der folk har hatt et ønske om å starte aktiviteter og trenger lokaler, spørsmål om norskkurs. Spesielt er mange opptatt av trafikken i Veitvetveien. Det er alt for mye transport som kjører gjennom. Vi jobber med alle sakene, forteller Grasmo.

Prøver å få kaffebar

Han kan bekrefte at de blant annet jobber med å få opp en kaffebar på senteret. Det har det vært stor etterspørsel om.

Stikk-innom har siden åpningen hatt stor suksess. Det er bortimot 10 personer innom daglig, og prosjektet har gått over all forventning.

- Vi har en løpende kontakt med lokalbefolkningen. Det å ha en dialog var intensjonen med kontoret, og det føler jeg absolutt at vi har fått til, smiler Grasmo.

Da kontoret åpnet for bydelen tok det ikke mange ukene før lokalet var opptatt på kveldene. Diverse grupper bruker det på kveldstid. Det er blant annet dansegrupper, kvinnenettverkgrupper, husflidgrupper og leksehjelpere.

- Her blir vi så lenge vi trengs, smiler Grasmo enda bredere.

Rachel Iren Mathisen

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.