Nå stenges Tverrveien

Nå stenges Tverrveien

STENGER: Denne strekningen vil ikke lenger være mulig å kjøre på fra og med mandag 13. april. Foto: Statens vegvesen

Er du en av dem som har kjørt Tverrveien, veien mellom Økernveien og Risløkka, for å komme raskest mulig til Refstad skole eller Økern senter? Fra og med mandag vil ikke dette lenger være mulig.

Førstkommende mandag 13. april stenges Tverrveien mellom Økernveien og Risløkkveien for trafikk.

Tverrveien ligger bak Peugeot-bygget, mellom Økernveien og Risløkka. Den er i utgangspunktet gang- og sykkelvei. Mange har nok brukt strekningen for å komme raskt til Økern senter eller Refstad skole. Eller for å kjøre igjennom Risløkka.

– Vi fikk en midlertidig tillatelse fra Plan- og bygningsetaten til å bygge veien for å lette på trafikkavviklingen i prosjektets anleggsperiode, spesielt da Østre Aker vei var stengt i forbindelse med byggingen av Økerntunnelen, forklarer byggeleder Livar Ulvestad til Statens vegvesen.

Nå skal veien tilbakeføres. Mens mindre arbeid utføres, holdes den åpen for gående og syklende.

Siste nytt i Nyheter

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering. Stovner og Alna har allerede vedtatt det. I tillegg mangler bydelen nesten hundre barnehageplasser.

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

 
Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.