Nå stenges Tverrveien

Nå stenges Tverrveien

STENGER: Denne strekningen vil ikke lenger være mulig å kjøre på fra og med mandag 13. april. Foto: Statens vegvesen

Er du en av dem som har kjørt Tverrveien, veien mellom Økernveien og Risløkka, for å komme raskest mulig til Refstad skole eller Økern senter? Fra og med mandag vil ikke dette lenger være mulig.

Førstkommende mandag 13. april stenges Tverrveien mellom Økernveien og Risløkkveien for trafikk.

Tverrveien ligger bak Peugeot-bygget, mellom Økernveien og Risløkka. Den er i utgangspunktet gang- og sykkelvei. Mange har nok brukt strekningen for å komme raskt til Økern senter eller Refstad skole. Eller for å kjøre igjennom Risløkka.

– Vi fikk en midlertidig tillatelse fra Plan- og bygningsetaten til å bygge veien for å lette på trafikkavviklingen i prosjektets anleggsperiode, spesielt da Østre Aker vei var stengt i forbindelse med byggingen av Økerntunnelen, forklarer byggeleder Livar Ulvestad til Statens vegvesen.

Nå skal veien tilbakeføres. Mens mindre arbeid utføres, holdes den åpen for gående og syklende.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.