ANNONSE

Nå stenges Tverrveien

Nå stenges Tverrveien

STENGER: Denne strekningen vil ikke lenger være mulig å kjøre på fra og med mandag 13. april. Foto: Statens vegvesen

Er du en av dem som har kjørt Tverrveien, veien mellom Økernveien og Risløkka, for å komme raskest mulig til Refstad skole eller Økern senter? Fra og med mandag vil ikke dette lenger være mulig.

Førstkommende mandag 13. april stenges Tverrveien mellom Økernveien og Risløkkveien for trafikk.

Tverrveien ligger bak Peugeot-bygget, mellom Økernveien og Risløkka. Den er i utgangspunktet gang- og sykkelvei. Mange har nok brukt strekningen for å komme raskt til Økern senter eller Refstad skole. Eller for å kjøre igjennom Risløkka.

– Vi fikk en midlertidig tillatelse fra Plan- og bygningsetaten til å bygge veien for å lette på trafikkavviklingen i prosjektets anleggsperiode, spesielt da Østre Aker vei var stengt i forbindelse med byggingen av Økerntunnelen, forklarer byggeleder Livar Ulvestad til Statens vegvesen.

Nå skal veien tilbakeføres. Mens mindre arbeid utføres, holdes den åpen for gående og syklende.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE