Narkosalg bekymrer

Narkosalg bekymrer

 

Det bekymrer Høyre-politikerne Kim Raubakken og Brigitte Chauvin at det foregår salg av narkotika utenfor Romsås senter. Nå ønsker de fokus på problemet.

Tekst:

Publisert:

- Høyre ser med bekymring på at det selges narkotika utenfor Kiwi på Romsås. Vi er også bekymret over at ungdom ned i 13-årsalderen kom beruset til GranittRock, sa Brigitte Chauvin (H) i bydelsutvalgets møte.

I protokollen fra siste møte i bydelens ungdomsråd trekkes nemlig både salg av narkotika utenfor Romsås senter og at berusede tenåringer  dukket opp på GranittRock fram.

- Dette må vi få stoppet, mener Chauvin.

- Vi ønsker å sette fokus på steder hvor problemet har oppstått, sier Raubakken.

Høyre ønsker derfor at bydelsadministrasjonen bruker tilgjengelige ressurser til å ta tak i utfordringene - spesielt narkotikasalget. Dette var resten av bydelsutvalget enige i under sitt møte torsdag.

 

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.