ANNONSE

Nattestengt ved Ulvensplitten

Fra lørdag 13.12.08 kl. 19.00 til søndag 14.12.08 kl. 11.00 stenges deler av rv.150 – Ring 3 ved Ulvensplitten i Oslo.

Tekst:

Publisert:

Stengingen skjer på grunn av omlegging til nytt kjøremønster i Ulvensplitten.

- Trafikanter som har mulighet til det, anbefales å velge alternative kjøreruter, sier Tom Heldal Larsen, byggeleder i Statens vegvesen.

Omleggingen av kjøremønster skjer i forbindelse med vegprosjektet Ring 3 Ulven - Sinsen. Det er NCC Construction AS som utfører arbeidene med det nye lokalvegsystemet på Hasle - Valle og Ulven. Disse arbeidene er forventet å være ferdig i 2010, mens hele vegprosjektet skal stå ferdig i 2013.

Følgende vil være stengt:

Høyre felt på Ring 3 fra Økern mot Ryen.

Avkjøringsfelt til E6 nord fra ring 3 Økern.

Avkjøringsfelt fra E6 nord inn på Ring 3 mot Ryen.

 

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE