Nesten for Grorud

Nesten for Grorud

 

Groruds fotballherrer rystet Lillestrøm, men falt i andre ekstraomgang.

- Kjipt å ryke på denne måten, men i dag kan alle gutta være stolte over innsatsen. Vi kommer tilbake og holder et tippeligalag til ekstraomganger. Det er fenomenalt sterkt gjort.

Slik oppsummerer Grorud-trener Rolf Teigen kveldens cupkamp mot Lillestrøm.

Grorud lå under 0-2 til pause, men etter hvilen slo Grorud kraftig tilbake og tvang LSK til ekstraomganger. Der startet Grorud best og var flere ganger nære på å ta ledelsen, men utover i den andre ekstraomgangen gikk de tom for krefter og LSK scoret to ganger.

Les mer om kampen i morgendagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.