ANNONSE

Nesten for Grorud

Nesten for Grorud

 

Groruds fotballherrer rystet Lillestrøm, men falt i andre ekstraomgang.

- Kjipt å ryke på denne måten, men i dag kan alle gutta være stolte over innsatsen. Vi kommer tilbake og holder et tippeligalag til ekstraomganger. Det er fenomenalt sterkt gjort.

Slik oppsummerer Grorud-trener Rolf Teigen kveldens cupkamp mot Lillestrøm.

Grorud lå under 0-2 til pause, men etter hvilen slo Grorud kraftig tilbake og tvang LSK til ekstraomganger. Der startet Grorud best og var flere ganger nære på å ta ledelsen, men utover i den andre ekstraomgangen gikk de tom for krefter og LSK scoret to ganger.

Les mer om kampen i morgendagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE