Noen som savner denne?

Noen som savner denne?

 

Nymfeparakitten ble funnet av ansatte ved Würth i Holum skog. De tar godt vare på den til den rettmessige eier melder seg.

Tekst:

Publisert:

Det var Per Olav Olsen som fant fuglen ved at han nesten kjørte over den utenfor Würth-bygget, skriver Varingen.no. Sammen med kollega Lene Sundbakken har de kontaktet avisen for å prøve å finne nymfeparakittens eiere. De to tenkte også at fuglen kan ha fløyet fra noen øverst i Groruddalen så de tok også kontakt med oss i dag.

De ansatte ved Würth tar godt vare på fuglen til dens eier melder seg.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.