ANNONSE

Normal innbruddspåske

Normal innbruddspåske

 

Politiet melder om åtte innbrudd i Groruddalen i påsken. Det er rundt normalen.

Tekst:

Publisert:

- Slik det ser ut i dag så har ikke innbrudd vært et stort problem denne påsken. Det ligger på normalen, sier jourhavende førstebetjent Pedersen ved Stovner politistasjon.

Det har vært innbrudd i både firmaer, villaer, leiligheter og barnehager. På Romsås ble to barnehager utsatt for skadeverk.

- Det er en del ødeleggelser i barnehagene. I den ene barnehagen ble det blant annet knust ett vindu og rota en del rundt. Det er ikke meldt om at tyvene har stjålet noe, sier Pedersen.

Også en enebolig i Rundtjernveien fikk ubudne gjester på besøk.

- Der fikk tyvene med seg en vinsamling av meget dyr verdi og en Mercedes, sier Pedersen.

 

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE