ANNONSE

Ny subbus på Liastua

Ny subbus på Liastua

 

For et år siden la HSIL Seniorgutta singel over grusen. Dette ble ikke godt mottatt. Nå har de lagt subbus for å gjøre det mer handikapvennlig.

Tekst:

Publisert:

- Vi skifter grus kanskje en gang hvert 30. år. Vi prøvde å dekke over de verste steinene i fjor. Vi fikk klager, og har nå lagt subbus, forteller Morten Aanerud, styremedlem I Seniorhutta HSIL.

Det er ifølge Aanerud ikke lenger vanskelig for handikappede og syklister å komme fram til Liastua.

Høstdugnad

Det er ikke bare steinene som har blitt fjernet på gårdsplassen. Det er har også vært høstdugnad.

- Vi har hatt god oppslutning av frivillige i år. Det har vært en stor oppgradering på Liastua, forteller leder, Reidar Andersen.

Rundt 40 mann har vært med på  blant annet å vaske vinduer, male, reparere diverse stoler og bord og nytt kjøkken er satt inn.

- Eldre sløydlærere er meget dyktige fortsatt. Det er greit å ha med seniorene, humrer Andersen.

HSIL Seniorgutta ønsker velkommen til en nyoppgradert Liastua.

 

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE