ANNONSE

Stenging av Tverrveien på Økern:

Ny trasé for 60-bussen

Ny trasé for 60-bussen

BLIR GANG- OG SYKKELVEI: Tverrveien på Økern blir stengt for biltrafikk fra og med mandag. Foto: Statens vegvesen


I forbindelse med stenging av Tverrveien på Økern får busslinje 60 ny trasé mellom holdeplassen Lundliveien og Økern.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.04.2015 kl 12:45

– Den nye traseen blir: Økernveien - Nordalsveien – Skogvollveien – Rabbeveien – Risløkkveien og videre som dagens trase, forteller kommunikasjonsrådgiver Øystein Dahl Johansen.

– Dagens holdeplass Økern aldershjem blir flyttet inn i Nordalsveien, og det blir opprettet en ny holdeplass på motsatt side av holdeplassen Nedre Risløkka mot Tonsenhagen, legger han til.

Tverrveien blir stengt fra og med i dag. Tverrveien ligger bak Peugeot-bygget, mellom Økernveien og Risløkka. Den er i utgangspunktet gang- og sykkelvei. Nå skal veien tilbakeføres, og mens mindre arbeid pågår holdes den åpen for gående og syklende.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE