Stenging av Tverrveien på Økern:

Ny trasé for 60-bussen

Ny trasé for 60-bussen

BLIR GANG- OG SYKKELVEI: Tverrveien på Økern blir stengt for biltrafikk fra og med mandag. Foto: Statens vegvesen


I forbindelse med stenging av Tverrveien på Økern får busslinje 60 ny trasé mellom holdeplassen Lundliveien og Økern.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.04.2015 kl 12:45

– Den nye traseen blir: Økernveien - Nordalsveien – Skogvollveien – Rabbeveien – Risløkkveien og videre som dagens trase, forteller kommunikasjonsrådgiver Øystein Dahl Johansen.

– Dagens holdeplass Økern aldershjem blir flyttet inn i Nordalsveien, og det blir opprettet en ny holdeplass på motsatt side av holdeplassen Nedre Risløkka mot Tonsenhagen, legger han til.

Tverrveien blir stengt fra og med i dag. Tverrveien ligger bak Peugeot-bygget, mellom Økernveien og Risløkka. Den er i utgangspunktet gang- og sykkelvei. Nå skal veien tilbakeføres, og mens mindre arbeid pågår holdes den åpen for gående og syklende.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.