Ny trener i City

Ny trener i City

 

Masood Fazal skal trene Oslo City denne sesongen.

Tekst:

Publisert:

Laget består av svært mange unge spillere, og lagets trenere blir mangeårig Oslo City-keeper Masood Fazal. Han blir hovedtrener, mens fjorårets Grorud-spiller, Amir Sharif, blir med som assistenttrener. Begge to skal være spillende trenere.

-  Vi har tenkt mye på rollene våre, og jeg tror vi har funnet en god løsning, mener keeperen.

På linja skal troppene styres av Faisel Hussein.

Ambisjonen denne sesongen er å bygge videre på den fine fotballen laget er kjent for.

-  Kula skal holdes på bakken og teknisk fotball står høyt på agendaen. Samtidig har vi kanskje godt av å være litt mer kyniske, sier Fazal, som ikke tør å tippe tabellplassering.

I morgen klokken 16.00 serieåpner Oslo City hjemme på Rommensletta mot Nordstrand.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.