ANNONSE

Ny trener i City

Ny trener i City

 

Masood Fazal skal trene Oslo City denne sesongen.

Tekst:

Publisert:

Laget består av svært mange unge spillere, og lagets trenere blir mangeårig Oslo City-keeper Masood Fazal. Han blir hovedtrener, mens fjorårets Grorud-spiller, Amir Sharif, blir med som assistenttrener. Begge to skal være spillende trenere.

-  Vi har tenkt mye på rollene våre, og jeg tror vi har funnet en god løsning, mener keeperen.

På linja skal troppene styres av Faisel Hussein.

Ambisjonen denne sesongen er å bygge videre på den fine fotballen laget er kjent for.

-  Kula skal holdes på bakken og teknisk fotball står høyt på agendaen. Samtidig har vi kanskje godt av å være litt mer kyniske, sier Fazal, som ikke tør å tippe tabellplassering.

I morgen klokken 16.00 serieåpner Oslo City hjemme på Rommensletta mot Nordstrand.

 

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE