Nybakk sikret seg plass

Nybakk sikret seg plass

 

Marit Nybakk var i utgangspunktet vraket av nominasjonskomiteen, men etter kampvotering mot Karin Yrvin er hun nå sikret en plass på Oslo Aps liste til neste års stortingsvalg.

Tekst:

Publisert:

Den garvede politikeren har sittet på Stortinget i hele 26 år. Likevel fant nominasjonskomiteen det for godt å vrake 65-åringen i sitt nominasjonsforslag.

På nominasjonsmøtet i Oslo Ap tirsdag kveld vant hun kampvoteringen mot Karvin Yrvin med 185 mot 108 stemmer. Med det sikret Nybakk seg sjetteplassen på lista.

Truls Wickholm vant syvende plassen mot Håkon Haugli, mens Groruddalens Prableen Kaur er nominert på en åttende plass.

Jan Bøhler beholdt sin sikre femteplass.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.