ANNONSE

Nye avganger for buss og t-bane

Nye avganger for buss og t-bane

 

Fra i dag er det endringer i rutetilbudet for buss, t-bane og trikk i Oslo og Akershus. Blant annet vil t-banelinje 5, Storo-Vestli, kjøre ett minutt...

Tekst:

Publisert:

Fra i dag er det endringer i rutetilbudet for buss, t-bane og trikk i Oslo og Akershus.

Blant annet vil t-banelinje 5, Storo-Vestli, kjøre ett minutt tidligere fra Storo og 11 minutter tidligere fra Vestli. I tillegg vil busslinje 60, Vippetangen-Tonsenhagen, få en ekstra avgang.

Du kan lese mer om nye rutetider og endringene på www.trafikanten.no

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE