Nyetablert på Brobekk

Nyetablert på Brobekk

 

Albert E. Olsen er en handelsbedrift innen markedsområdene industri og bygg og anlegg. Fra sine nye lokaler på Brobekk/Haraldrud skal den over 100 år gamle bedriften yte enda bedre service til kunder i Oslo og på Østlandet.

Skrevet av:

- Vi har nesten tredoblet butikkarealet vi tidligere hadde på Ensjø, sier avdelingssjef Robert Granung.

Med sine 1250 kvadratmeter er de blitt en av de største forretningene innen sitt felt i byen.

- Det gir oss muligheten til å øke produkttilbudet og få vist fram enda mer i forretningsdelen, samtidig som det er mer oversiktlig og rett og slett lettere og hyggeligere for våre kunder.

De selger i utgangspunktet det meste direkte til det profesjonelle markedet.

- Men det er viktig å ha en forretning hvor kundene kan komme og titte - og «ta og føle litt» på varene. Hit kommer de også hvis de har et hastebehov.

Dyktige fagfolk

Også de andre selskapene i Albert E. Olsen Gruppen har flyttet inn i Knud Bryns vei 5, rett overfor det nye gjenvinningsanlegget på Brobekk, og vegg i vegg med Veolia.

Det gjelder Codan (hydraulikk og totalleverandør av slanger), Sveiseeksperten (Lincen-produkter) og Industrisenteret Oslo (kulelager).

- Når alle selskapene er samlet under ett tak har vi fått i gang et kompetansesenter med dyktige fagfolk på alle områder som vil komme våre kunder til gode. Med felles lager blir hverdagen også mer effektiv for oss, og det kan kundene naturligvis nyte godt av. Vårt verksted for alle typer reparasjoner får også et solid løft. Vi kan ganske enkelt yte mye bedre service, påpeker Granung.

Et drømmested

Selskapet ble etablert av maskinist Albert E. Olsen i Trondheim for 104 år siden.

- I 1991 etablerte vi oss endelig i Oslo for å satse for fullt også på Østlandet. Siden den gang har AEO blitt en betydelig aktør også i denne delen av landet. Først lå vi på Hasle, så måtte vi utvide og fant nye lokaler på Ensjø. Når en ny utvidelse måtte til, fant vi endelig det vi ser på som et drømmested for både kundene og oss selv her på Brobekk. Vi ligger så sentralt vi kan få det, med lett atkomst og særdeles gode parkeringsmuligheter, sier Granung.

Meget konkurransedyktige

- Vi satser i hovedtrekk mot den profesjonelle bruker innen bygg og anlegg og resterende industri. Men vi håper selvsagt også at den vanlige forbruker vil finne veien fram til oss. På enkelte produkter er vi meget konkurransedyktige i forhold til jernvareforretninger. Kom og se, lokker Granung.

Albert E. Olsen eier hele det nye bygget i Knud Bryns vei, men halvparten av det leies ut til Ikea som har sitt hentelager på kjøkken der.

- Du kaster det gamle kjøkkenet på gjenvinningsstasjonen, så henter du det nye på lageret til Ikea - og da er det naturlig å stoppe hos oss og kjøpe verktøyet som kan skru det nye kjøkkenet sammen, smiler Granung.

- Pluss at vi har tusenvis av andre topprodukter og faglig dyktighet på alle områder vi er involvert i, legger han til.

Siste nytt i Nyheter

Groruddalens rolle<BR> i byutviklingen

Stor konferanse om Groruddals-satsing og boligbygging:

Groruddalens rolle
i byutviklingen

  • Boligbygging

På torsdag og fredag samles politikere og fagfolk til to konferanser om utviklingen i Groruddalen med vekt på Groruddals-satsingen og boligbygging. Målet er å markere dalens innflytelse fra 2007 og inn i fremtiden.

Glemmer ikke <BR>Alna ridesenter

Budsjettforhandling 2017:

Glemmer ikke
Alna ridesenter

  • Alna ridesenter

Frp velger å sette av én million kroner i sitt alternative budsjett til å nedbetale deler av Alna ridesenters lån og håper på bred politisk støtte. Budsjettet skal vedtas i dag.

Folkehelsebydelen

Folkehelsebydelen

  • politikk

Ved månedsskiftet la bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide frem budsjettforslaget for Bydel Grorud i 2017. Solid økonomisk styring de siste årene medfører ingen store overraskelser i budsjettet, der videreføring av satsingen på folkehelse er den store fellesnevneren.

 
Trenger din stemme

Skal sette ut ti benker:

Trenger din stemme

  • områdeløft

Programleder Ingvild Risnes for områdeløft Trosterud-Haugerud vil ha forslag til hvor ti benker i området kan plasseres. Områdeløftet har fått 400.000 kroner til strakstiltak.

Vil prøveselge på Furuset

Vil prøveselge på Furuset

  • Furuset

Boligvekstutvalget lanserte sin sluttrapport «Økt boligvekst i Oslo» med 59 ulike tiltak som skal øke takten i boligbyggingen. Et av dem er prøvesalg av tomter på Furuset.

Skapte bånd til Paris

Skapte bånd til Paris

  • Grorudungdom

Siden 2009 har ungdom i Bydel Grorud jobbet med dialogarbeid. Nå har de innledet et samarbeid med Nansens fredssenter og den norske ambassaden i Paris.

 
- Vi kan ikke <BR>miste Bydelsrusken

- Vi kan ikke
miste Bydelsrusken

  • Bydelsrusken

Næringsbyråd Geir Lippestad (Ap) vil styrke tilbud som Bydelsrusken fremover. Sammen med finansbyråd Robert Steen (Ap) og Rusken-general Jan Hauger tok han turen til Alna for å få inspirasjon.

Undervarme skal <BR>minske forskjeller

Ny kunstgressbane på Kalbakken:

Undervarme skal
minske forskjeller

  • Kunstgress

Byrådet og Obos vil utjevne en skjev fordeling av kunstgressbaner med undervarme i Oslo. Derfor foreslås det å bygge ny bane på Kalbakken - som klubbene kan dele på.

- Prosessen har stoppet opp

- Prosessen har stoppet opp

Statens vegvesen regulerer ny gang- og sykkelbro mellom Ulven-Teisen. Nå stikker ulike offentlige etater kjepper i hjulene for hverandre, noe FAU-leder Attia Mirza Mehmood og Tore Syvert Haga (SV) reagerer på.

 
Kan toppe stortingslista

SV-topp flytter til Veitvet:

Kan toppe stortingslista

  • SV

I morgen blir det kampvotering om plass på SVs stortingsliste 2017 - og flere groruddøler har en sjanse. Toppkandidat Kari Elisabeth Kaski har nettopp kjøpt hus på Veitvet.

Vil legge ned <BR>Kulturhuset Påbanen

Vil legge ned
Kulturhuset Påbanen

  • bydel bjerke

Bydelsdirektør Kari-Anne Mathisen har behandlet sitt siste budsjett for Bydel Bjerke. Bydelen står overfor store kutt - og et av forslagene er å legge ned tilbudet til Kulturhuset Påbanen.

Åpnet Jesperudjordet

Åpnet Jesperudjordet

– en møteplass for alle

På torsdag åpnet Jesperudjordet som skal være for alle. Beboerne har vært med på å bestemme hvordan det skal se ut og nå er det dem som skal bruke det.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!