Nyetablert på Brobekk

Nyetablert på Brobekk

 

Albert E. Olsen er en handelsbedrift innen markedsområdene industri og bygg og anlegg. Fra sine nye lokaler på Brobekk/Haraldrud skal den over 100 år gamle bedriften yte enda bedre service til kunder i Oslo og på Østlandet.

Skrevet av:

- Vi har nesten tredoblet butikkarealet vi tidligere hadde på Ensjø, sier avdelingssjef Robert Granung.

Med sine 1250 kvadratmeter er de blitt en av de største forretningene innen sitt felt i byen.

- Det gir oss muligheten til å øke produkttilbudet og få vist fram enda mer i forretningsdelen, samtidig som det er mer oversiktlig og rett og slett lettere og hyggeligere for våre kunder.

De selger i utgangspunktet det meste direkte til det profesjonelle markedet.

- Men det er viktig å ha en forretning hvor kundene kan komme og titte - og «ta og føle litt» på varene. Hit kommer de også hvis de har et hastebehov.

Dyktige fagfolk

Også de andre selskapene i Albert E. Olsen Gruppen har flyttet inn i Knud Bryns vei 5, rett overfor det nye gjenvinningsanlegget på Brobekk, og vegg i vegg med Veolia.

Det gjelder Codan (hydraulikk og totalleverandør av slanger), Sveiseeksperten (Lincen-produkter) og Industrisenteret Oslo (kulelager).

- Når alle selskapene er samlet under ett tak har vi fått i gang et kompetansesenter med dyktige fagfolk på alle områder som vil komme våre kunder til gode. Med felles lager blir hverdagen også mer effektiv for oss, og det kan kundene naturligvis nyte godt av. Vårt verksted for alle typer reparasjoner får også et solid løft. Vi kan ganske enkelt yte mye bedre service, påpeker Granung.

Et drømmested

Selskapet ble etablert av maskinist Albert E. Olsen i Trondheim for 104 år siden.

- I 1991 etablerte vi oss endelig i Oslo for å satse for fullt også på Østlandet. Siden den gang har AEO blitt en betydelig aktør også i denne delen av landet. Først lå vi på Hasle, så måtte vi utvide og fant nye lokaler på Ensjø. Når en ny utvidelse måtte til, fant vi endelig det vi ser på som et drømmested for både kundene og oss selv her på Brobekk. Vi ligger så sentralt vi kan få det, med lett atkomst og særdeles gode parkeringsmuligheter, sier Granung.

Meget konkurransedyktige

- Vi satser i hovedtrekk mot den profesjonelle bruker innen bygg og anlegg og resterende industri. Men vi håper selvsagt også at den vanlige forbruker vil finne veien fram til oss. På enkelte produkter er vi meget konkurransedyktige i forhold til jernvareforretninger. Kom og se, lokker Granung.

Albert E. Olsen eier hele det nye bygget i Knud Bryns vei, men halvparten av det leies ut til Ikea som har sitt hentelager på kjøkken der.

- Du kaster det gamle kjøkkenet på gjenvinningsstasjonen, så henter du det nye på lageret til Ikea - og da er det naturlig å stoppe hos oss og kjøpe verktøyet som kan skru det nye kjøkkenet sammen, smiler Granung.

- Pluss at vi har tusenvis av andre topprodukter og faglig dyktighet på alle områder vi er involvert i, legger han til.

Siste nytt i Nyheter

Molly (6) lærte opp kronprinsen

Molly (6) lærte opp kronprinsen

 • Teglverket skole

Kronprins Haakon tok turen til Teglverket skole for å lære hvordan de jobber med læringsteknologi i skolehverdagen. På Teglverket har alle elever en ipad – og Molly fikk lære bort til selveste kronprinsen.

– Skaper usikkerhet <BR>og svekker tilliten

Reagerer på barnehage-stopp

– Skaper usikkerhet
og svekker tilliten

 • Espira

Private Barnehagers Landsforbund (PBL) mener saken om at byrådet stopper en Espira fra å bygge en privat barnehage på Økern skaper stor usikkerhet og svekker tillitsforholdet til kommunen.

Vil at bydelen setter<BR> inn kulestøtet

Vil at bydelen setter
inn kulestøtet

 • Bydel Alna

Bydelsutvalgsleder Knut Røli (Ap) og leder av oppvekst- og kulturkomiteen Ivar Morken (Ap) ber folk som ønsker å søke om frivillighetsmidler komme på informasjonsmøte i neste uke. De håper på stor oppslutning fra hele bydelen.

 
Ber Groruddalen<BR> mobilisere til kamp

Ber Groruddalen
mobilisere til kamp

 • Eierseksjonsloven

Jan Bøhler (Ap) skal lede arbeidet med eierseksjonsloven på Stortinget og ber folk samle seg for å kjempe mot bolighaiene. Han mener regjeringen skuffer med sine argumenter og går mot sine egne i bystyret.

Foreslår å senke <BR>farten på Stovner

Foreslår å senke
farten på Stovner

 • stovner

Forslag fra Bymiljøetaten om tiltak til nye fartssoner i Bydel Stovner er nå sendt ut på høring. Farten skal senkes og flere fartshumper foreslås etablert. I tillegg kan det komme fortau på bussholdeplasser på Høybråten.

– Deler prisen med<BR> alle på sykehjemmet

– Deler prisen med
alle på sykehjemmet

 • Hverdagshelten 2016

Sykehjemsprest Ellen Kolb-Schiager er kåret til «Groruddalens hverdagshelt 2016». Hun deler prisen med frivillige og ansatte på sykehjemmet.

 
En logo for fremtiden

En logo for fremtiden

 • Bjerke vgs

Lars-André Barth fra medielinja på Bjerke videregående skole vant logokonkurransen til idrettsprosjektet «Den rosa sko» – et Bjerke-prosjekt for å rekruttere flere jenter til idrett i Groruddalen.

Innførte dieselforbud for <BR>ikke å bryte loven

Bør forsere tiltak for å unngå forbud i fremtiden:

Innførte dieselforbud for
ikke å bryte loven

 • Dieselforbud

Overingeniør på luftkvalitet Susanne Lützenkirchen i Bymiljøetaten forteller at det er første gang Oslo har innført dieselforbud på grunn av dårlig luftkvalitet. Hun mener forsering av Euro VI-standard for lastebiler vil forhindre forbud i fremtiden.

SV-Valen til Furuset

SV-Valen til Furuset

 • Alna SV

I kveld kommer SVs nestleder Snorre Valen til Deichmanske bibliotek på Furuset for å snakke om fordelingspolitikk.

 
Hjelper elever «over kneika»

Hjelper elever «over kneika»

 • Skolepolitikk

Rommen skole fikk fem nye utviklingslærere dette skoleåret. Skolebyråd Tone Tellevik Dahl (Ap) er glad for at elever som må tette noen hull kan få hjelpen de trenger.

Skaper brobyggere

Skaper brobyggere

FlexID er et nytt prosjekt i Bydel Grorud, der flerkulturell ungdom hjelpes til å finne sin identitet i møte med skole, familie og jobb, og tilslutt står igjen som «brobyggere» mellom kulturene.

Utvider med sushi og bakeri

Grorud tar sats i 2017

Utvider med sushi og bakeri

 • Grorud senter

Grorud senter skal pusses opp innvendig fram til påske. Da skal de friste med sushi, bakeri og kjøkkenbutikk. Ellers i Groruddalen har sentrene stort sett opplevd økning i omsetning i 2016.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!