Nyetablert på Brobekk

Nyetablert på Brobekk

 

Albert E. Olsen er en handelsbedrift innen markedsområdene industri og bygg og anlegg. Fra sine nye lokaler på Brobekk/Haraldrud skal den over 100 år gamle bedriften yte enda bedre service til kunder i Oslo og på Østlandet.

- Vi har nesten tredoblet butikkarealet vi tidligere hadde på Ensjø, sier avdelingssjef Robert Granung.

Med sine 1250 kvadratmeter er de blitt en av de største forretningene innen sitt felt i byen.

- Det gir oss muligheten til å øke produkttilbudet og få vist fram enda mer i forretningsdelen, samtidig som det er mer oversiktlig og rett og slett lettere og hyggeligere for våre kunder.

De selger i utgangspunktet det meste direkte til det profesjonelle markedet.

- Men det er viktig å ha en forretning hvor kundene kan komme og titte - og «ta og føle litt» på varene. Hit kommer de også hvis de har et hastebehov.

Dyktige fagfolk

Også de andre selskapene i Albert E. Olsen Gruppen har flyttet inn i Knud Bryns vei 5, rett overfor det nye gjenvinningsanlegget på Brobekk, og vegg i vegg med Veolia.

Det gjelder Codan (hydraulikk og totalleverandør av slanger), Sveiseeksperten (Lincen-produkter) og Industrisenteret Oslo (kulelager).

- Når alle selskapene er samlet under ett tak har vi fått i gang et kompetansesenter med dyktige fagfolk på alle områder som vil komme våre kunder til gode. Med felles lager blir hverdagen også mer effektiv for oss, og det kan kundene naturligvis nyte godt av. Vårt verksted for alle typer reparasjoner får også et solid løft. Vi kan ganske enkelt yte mye bedre service, påpeker Granung.

Et drømmested

Selskapet ble etablert av maskinist Albert E. Olsen i Trondheim for 104 år siden.

- I 1991 etablerte vi oss endelig i Oslo for å satse for fullt også på Østlandet. Siden den gang har AEO blitt en betydelig aktør også i denne delen av landet. Først lå vi på Hasle, så måtte vi utvide og fant nye lokaler på Ensjø. Når en ny utvidelse måtte til, fant vi endelig det vi ser på som et drømmested for både kundene og oss selv her på Brobekk. Vi ligger så sentralt vi kan få det, med lett atkomst og særdeles gode parkeringsmuligheter, sier Granung.

Meget konkurransedyktige

- Vi satser i hovedtrekk mot den profesjonelle bruker innen bygg og anlegg og resterende industri. Men vi håper selvsagt også at den vanlige forbruker vil finne veien fram til oss. På enkelte produkter er vi meget konkurransedyktige i forhold til jernvareforretninger. Kom og se, lokker Granung.

Albert E. Olsen eier hele det nye bygget i Knud Bryns vei, men halvparten av det leies ut til Ikea som har sitt hentelager på kjøkken der.

- Du kaster det gamle kjøkkenet på gjenvinningsstasjonen, så henter du det nye på lageret til Ikea - og da er det naturlig å stoppe hos oss og kjøpe verktøyet som kan skru det nye kjøkkenet sammen, smiler Granung.

- Pluss at vi har tusenvis av andre topprodukter og faglig dyktighet på alle områder vi er involvert i, legger han til.

Siste nytt i Nyheter

Ruter gjør om rutene

Ruter endrer rutene

 • ruter

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

Annonse: Grorud Senter
Den nye møteplassen

Grorud Senter

Den nye møteplassen

 • Grorud senter

Om ikke lenge er Grorud Senter ferdig oppusset, med nye butikker, nye fasader og ikke minst et nytt bakeri og en sushirestaurant.

Vil ha 76-bussen tilbake

Vil ha 76-bussen tilbake

Etter at bussen sluttet å kjøre innom Prost Hallings vei og Regnbueveien ved Bryn skole, har beboerne på Teisen og Fjellhus prøvd å få til en dialog med Ruter. Først nå får de svar.

 
Kontraktene er signert

«Nye» Tveten gård

Kontraktene signert

 • historie

I lang tid har Tveten gård vært under oppussing i regi av Kulturetaten. Nå er nye kontrakter signert med frivilligheten og bydelen om aktivitet på gården fremover.

– Det er dette som <BR>skaper lokalsamfunn

Kronprinsparet på turné i Bjerke bydel:

– Det er dette som
skaper lokalsamfunn

 • Kronprinsparet

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit besøkte Bjerke bydel og fikk være med på flere av aktivitetene. Blant annet lærte kronprinsessen å sjonglere av Nysirkus på Veitvet og fikk møte over tusen aktive barn og unge på Isdammen.

Er det sommer, <BR>vår eller påske?

Er det sommer,
vår eller påske?

 • Sommer

Det er ikke lenge siden det snødde, men i helgen kom sommeren så å si over natta. Turen gikk til Steinbruvann for en liten stemningsrapport.

 
Byutviklings-status i Groruddalen

Årsmøte Groruddalen Miljøforum

Byutviklings-status
i Groruddalen

 • miljø

Tirsdag 28. mars skal Groruddalen Miljøforum ha sitt årsmøte. Det blir utdeling av hederspris, samt et blikk på byutviklingen i Groruddalen fremover.

Maks sikkerhet

Brukere av trygghetsalarm får røykvarsler:

Maks sikkerhet

 • Bydel Stovner

Bydelsutvalget i Bydel Stovner har bestemt at alle som får innvilget trygghetsalarm får installasjon av røykvarsel på kjøpet. Dette viser bydelens digitale satsing.

Tar standpunkt mot hatkriminalitet

Markerte den internasjonale dagen mot rasisme

Tar standpunkt mot hatkriminalitet

 • Rasisme

Byråd Geir Lippestad (Ap) vil ha et tydelig perspektiv i kampen mot rasisme og diskriminering. Ifølge politiet finnes det store mørketall innenfor hatkriminalitet.

 
Sterkt om overgrep

Foredrag på Vestli skole:

Sterkt om overgrep

 • Foredrag

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

Tar barnas helse på alvor

Barnas kosthold og
bevegelse på alvor

 • Barn

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent person i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

– Det ligger mye kraft her

Het debatt om østkantungdom:

– Det ligger mye kraft her

 • Østkantungdom

Ordfører Marianne Borgen (SV) ville møte ungdom på Haugenstua for å snakke om hvordan de føler det rundt debatten om Groruddals-ungdom som har blusset opp i det siste. Hun mener det er viktig å skape et nyansert bilde.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!