Nyetablert på Brobekk

Nyetablert på Brobekk

 

Albert E. Olsen er en handelsbedrift innen markedsområdene industri og bygg og anlegg. Fra sine nye lokaler på Brobekk/Haraldrud skal den over 100 år gamle bedriften yte enda bedre service til kunder i Oslo og på Østlandet.

- Vi har nesten tredoblet butikkarealet vi tidligere hadde på Ensjø, sier avdelingssjef Robert Granung.

Med sine 1250 kvadratmeter er de blitt en av de største forretningene innen sitt felt i byen.

- Det gir oss muligheten til å øke produkttilbudet og få vist fram enda mer i forretningsdelen, samtidig som det er mer oversiktlig og rett og slett lettere og hyggeligere for våre kunder.

De selger i utgangspunktet det meste direkte til det profesjonelle markedet.

- Men det er viktig å ha en forretning hvor kundene kan komme og titte - og «ta og føle litt» på varene. Hit kommer de også hvis de har et hastebehov.

Dyktige fagfolk

Også de andre selskapene i Albert E. Olsen Gruppen har flyttet inn i Knud Bryns vei 5, rett overfor det nye gjenvinningsanlegget på Brobekk, og vegg i vegg med Veolia.

Det gjelder Codan (hydraulikk og totalleverandør av slanger), Sveiseeksperten (Lincen-produkter) og Industrisenteret Oslo (kulelager).

- Når alle selskapene er samlet under ett tak har vi fått i gang et kompetansesenter med dyktige fagfolk på alle områder som vil komme våre kunder til gode. Med felles lager blir hverdagen også mer effektiv for oss, og det kan kundene naturligvis nyte godt av. Vårt verksted for alle typer reparasjoner får også et solid løft. Vi kan ganske enkelt yte mye bedre service, påpeker Granung.

Et drømmested

Selskapet ble etablert av maskinist Albert E. Olsen i Trondheim for 104 år siden.

- I 1991 etablerte vi oss endelig i Oslo for å satse for fullt også på Østlandet. Siden den gang har AEO blitt en betydelig aktør også i denne delen av landet. Først lå vi på Hasle, så måtte vi utvide og fant nye lokaler på Ensjø. Når en ny utvidelse måtte til, fant vi endelig det vi ser på som et drømmested for både kundene og oss selv her på Brobekk. Vi ligger så sentralt vi kan få det, med lett atkomst og særdeles gode parkeringsmuligheter, sier Granung.

Meget konkurransedyktige

- Vi satser i hovedtrekk mot den profesjonelle bruker innen bygg og anlegg og resterende industri. Men vi håper selvsagt også at den vanlige forbruker vil finne veien fram til oss. På enkelte produkter er vi meget konkurransedyktige i forhold til jernvareforretninger. Kom og se, lokker Granung.

Albert E. Olsen eier hele det nye bygget i Knud Bryns vei, men halvparten av det leies ut til Ikea som har sitt hentelager på kjøkken der.

- Du kaster det gamle kjøkkenet på gjenvinningsstasjonen, så henter du det nye på lageret til Ikea - og da er det naturlig å stoppe hos oss og kjøpe verktøyet som kan skru det nye kjøkkenet sammen, smiler Granung.

- Pluss at vi har tusenvis av andre topprodukter og faglig dyktighet på alle områder vi er involvert i, legger han til.

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.