Nyetablert på Brobekk

Nyetablert på Brobekk

 

Albert E. Olsen er en handelsbedrift innen markedsområdene industri og bygg og anlegg. Fra sine nye lokaler på Brobekk/Haraldrud skal den over 100 år gamle bedriften yte enda bedre service til kunder i Oslo og på Østlandet.

- Vi har nesten tredoblet butikkarealet vi tidligere hadde på Ensjø, sier avdelingssjef Robert Granung.

Med sine 1250 kvadratmeter er de blitt en av de største forretningene innen sitt felt i byen.

- Det gir oss muligheten til å øke produkttilbudet og få vist fram enda mer i forretningsdelen, samtidig som det er mer oversiktlig og rett og slett lettere og hyggeligere for våre kunder.

De selger i utgangspunktet det meste direkte til det profesjonelle markedet.

- Men det er viktig å ha en forretning hvor kundene kan komme og titte - og «ta og føle litt» på varene. Hit kommer de også hvis de har et hastebehov.

Dyktige fagfolk

Også de andre selskapene i Albert E. Olsen Gruppen har flyttet inn i Knud Bryns vei 5, rett overfor det nye gjenvinningsanlegget på Brobekk, og vegg i vegg med Veolia.

Det gjelder Codan (hydraulikk og totalleverandør av slanger), Sveiseeksperten (Lincen-produkter) og Industrisenteret Oslo (kulelager).

- Når alle selskapene er samlet under ett tak har vi fått i gang et kompetansesenter med dyktige fagfolk på alle områder som vil komme våre kunder til gode. Med felles lager blir hverdagen også mer effektiv for oss, og det kan kundene naturligvis nyte godt av. Vårt verksted for alle typer reparasjoner får også et solid løft. Vi kan ganske enkelt yte mye bedre service, påpeker Granung.

Et drømmested

Selskapet ble etablert av maskinist Albert E. Olsen i Trondheim for 104 år siden.

- I 1991 etablerte vi oss endelig i Oslo for å satse for fullt også på Østlandet. Siden den gang har AEO blitt en betydelig aktør også i denne delen av landet. Først lå vi på Hasle, så måtte vi utvide og fant nye lokaler på Ensjø. Når en ny utvidelse måtte til, fant vi endelig det vi ser på som et drømmested for både kundene og oss selv her på Brobekk. Vi ligger så sentralt vi kan få det, med lett atkomst og særdeles gode parkeringsmuligheter, sier Granung.

Meget konkurransedyktige

- Vi satser i hovedtrekk mot den profesjonelle bruker innen bygg og anlegg og resterende industri. Men vi håper selvsagt også at den vanlige forbruker vil finne veien fram til oss. På enkelte produkter er vi meget konkurransedyktige i forhold til jernvareforretninger. Kom og se, lokker Granung.

Albert E. Olsen eier hele det nye bygget i Knud Bryns vei, men halvparten av det leies ut til Ikea som har sitt hentelager på kjøkken der.

- Du kaster det gamle kjøkkenet på gjenvinningsstasjonen, så henter du det nye på lageret til Ikea - og da er det naturlig å stoppe hos oss og kjøpe verktøyet som kan skru det nye kjøkkenet sammen, smiler Granung.

- Pluss at vi har tusenvis av andre topprodukter og faglig dyktighet på alle områder vi er involvert i, legger han til.

Siste nytt i Nyheter

3,4 kilometer for to hjul

3,4 kilometer for to hjul

 • Gang- og sykkelvei

Bymiljøetaten og byråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) åpnet den 3,4 kilometer lange gang- og sykkelveien fra Trosterudkrysset til Ole Deviks vei. Arbeidet har pågått i to år - og byråden håper dette vil få flere ut på to hjul i Groruddalen.

For få praksisplasser

For få praksisplasser

- Høyre er bekymret

 • Ap

Yassine Arakia (H) og Saida Begum (H) er bekymret for tilgang til praksisplasser for elever med yrkesfaglig fordypning og mener skolebyrådens varslede yrkesfagsmelding vil komme for sent.

Google Maps

Togulykke på Bryn:

Én person omkom

 • politi

Politiet fikk tirsdag formiddag melding om at en mann ble påkjørt av toget i nærheten av Bryn stasjon. Han er nå bekreftet omkommet.

 
- Flerkultur er <BR>ikke noe nytt

«Kamzy» til Kuben på internasjonal dag:

- Flerkultur er
ikke noe nytt

 • Internasjonal dag

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam (Ap) gikk rett til kilden da hun skulle snakke om internasjonal dag på Kuben yrkesarena i forrige uke.

Mener «de røde» <BR>skyter i blinde

Mener «de røde»
skyter i blinde

 • politikk

Flertallet i Grorud BU jobber mot å skape flere kommunale arbeidsplasser i bydelen. Det vil på sikt skvise ut private aktører. Frp mener det hele er tuftet på grunnløs kritikk av private.

Enormt pengebruk <BR>på sykefravær

Enormt pengebruk
på sykefravær

 • GRORUD BU

I 2015 brukte Bydel Grorud 17,3 millioner kroner på vikarbruk i barnehager for å dekke opp sykefraværet. Flertallet i BU mener løsningen er nye heltidsansatte kun til vikarbruk.

 
Vil rette opp inntrykket

Fagkveld om barnevernet hos politiet:

Vil rette opp inntrykket

 • politi

Politiet på Stovner inviterte til fagkvelder for å framsnakke barnevernet i hele Groruddalen. Målet er å bryte ned fordommene.

Rekordoppmøte til <BR>«Torbjørns time»

Kunnskapsministeren på Haugenstua skole:

Rekordoppmøte til
«Torbjørns time»

 • foreldremøte

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) ble overrasket over hvor mange interesserte som møtte opp i hans foreldremøte på Haugenstua skole. Innspillene tar han med seg videre.

Vil gi gulrot til arbeidsgivere

Vil gi gulrot til arbeidsgivere

 • politikk

En NAV-rapport konkluderer med at innvandrere blir diskriminert i arbeidslivet. Afshan Rafiq (H) mener ledere som rekrutterer bredt bør belønnes med en bonusordning.

 
«Vi må snakke <BR>litt om Oslopakka»

Byrådet – etter ett år:

«Vi må snakke
litt om Oslopakka»

 • byrådet

Raymond Johansen kaller fortsatt Oslopakke 3 for en revolusjonerende gavepakke til Oslo - selv om Groruddalens prosjekter er skjøvet fram i tid. Han understreker spesielt at E6-lokkets kamp ikke er over.

Påvist asbest

Påvist asbest

Bydel Stovner har gitt pålegg til tomteeier om å sikre de forfalne byggene i Karihaugveien 22. Noen har tatt seg inn i byggene som man nå med sikkerhet ved inneholder asbest.

Ønsker innspill til innhold

Ny Groruddals-satsing skal planlegges

Ønsker innspill til innhold

 • Groruddals-satsingen

En ny Groruddals-satsing er på trappene og skal fylles med innhold. Alna-politiker Grete Horntvedt (H) og stortingsrepresentant Mudassar Kapur (H) oppfordrer groruddøler og lokalpolitikere til å komme med innspill.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!