Nytt navn, men samme personer

Nytt navn, men samme personer

 

7. april skiftet Areal Eiendomsmegling navn til Eiendomsmegler 1, men foruten navnet er lite forandret.

Tekst:

Publisert:

- Det er fremdeles de samme menneskene som sitter på kontoret vårt og jobber, sier eiendomsmegler Anders Hansen ved Eiendomsmegler 1 Groruddalen på Grorud senter.

Navneskiftet kommer som en følge av at Areal Eiendomsmegling høsten 2007 ble kjøpt opp av Eiendomsmegler 1-kjeden.

- Vi ble omprofilert til Eiendomsmegler 1 den 7. april, men bortsett fra skifte av navn og logo er det ikke store forandringene hos oss, forteller Hansen.

Han legger heller ikke skjul på at det er noen fordeler å være en del av en større kjede.

- Vi kan blant annet få en bredere markedsføring, sier han.

Norges beste

Det er bare en drøy uke siden Eiendomsmegler 1 -kjeden ble kåret til Norges beste eiendomsmegler i en undersøkelse foretatt av Forbrukerrådet.

- Det er klart det er hyggelig å være en del av en eiendomsmegler-kjede som gjør det bra, mener Hansen.

Han understreker også at kontoret på Grorud senter fremdeles satser på å være best på å selge boliger i Groruddalen.

- Det er jo de samme menneskene som er her, så vi sitter fremdeles med de samme lokale kunnskapene. Vi kommer til å fortsette å gjøre en like god jobb, sier han.

 

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.