Nytt ran på Grorud i natt

Nytt ran på Grorud i natt

 

Natt til torsdag ble en kvinne ranet på Grorud. I natt skjedde det igjen.

Tekst:

Publisert:

Ved midnatt var en kvinne, som er i midten av 30-årene, på vei hjem fra t-banen på Grorud. Hun gikk i Vestbyveien da to menn overfalt og ranet henne.

Stovner-politiet har ikke helt oversikt over hvilke verdisaker som ble borttatt fra kvinnen. Ranerne brukte ikke våpen, men fysisk vold i i angrepet. Kvinnen er preget av hendelsen, men ikke fysisk skadet.

Natt til torsdag ble en 60 år gammel kvinne ranet i Teppaveien på Grorud.

- Vi vet ikke om det er noen sammenheng mellom hendelsene, sier Stovner-politiet.

De er særdeles interessert i opplysninger i saken. Dersom du har sett eller hørt noe, må du kontakte politiet på 02800.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.