ANNONSE

Nytt renseanlegg forsinker åpning

Nytt renseanlegg forsinker åpning

 

Renseanlegget skiftes på Nordtvet bad - derfor åpner ikke svømmehallen før 17. september.

Tekst:

Publisert:

Det er en måned senere enn de andre Oslobadene. Bøler, Furuset, Romsås, Sogn og Vestkantbadet åpner alle 20. august, mens Holmlia åpner 24. august. Tøyenbadet holder også åpent hele høsten.

På Nordtvet må du derimot vente til midten av september før du får tatt deg en dukkert.

Så hva er grunnen til den sene åpningen på Nordtvet? Anne-Grete Nyrud i Bymiljøetaten har svaret:

- Badet trengte nytt renseanlegg. Det gamle trengte utskiftning. En av tilbyderne klaget på Bymiljøetatens valg av leverandør. I slike saker må vi vente til klagefristen er utløpt, forteller Nyrud.

Klagefristen er på 14 dager.

- Det gjør at arbeidet på renseanlegget blir forsinket, sier hun.

Renseanlegget er forøvrig ikke den eneste forbedringen på Nordtvet bad. Garderobene er også blitt pusset opp i løpet av sommerferien.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE