Offeret for NAV-knivstikking døde på sykehuset

Offeret for NAV-knivstikking døde på sykehuset

 

Den NAV-ansatte kvinnen som på mandag ble knivstukket i ryggen, døde på sykehuset torsdag kveld.

Kvinnen ble på mandag knivstukket flere ganger på NAV-kontoret i Grorud Bydel. En 26 år gammel mann ble pågrepet for ugjerningen like etter.

- Hun er påført knivstikk i ryggen og tilstanden hennes betegnes som alvorlig. Kvinnen er kjørt til Ullevål Universitetssykehus, fortalte Bang til Akers Avis Groruddalen på mandag.

Torsdag kveld døde kvinnen på sykehuset, opplyser VG nett.

Den 26 år gamle mannen har siden vært siktet for drapsforsøk. Han skal ha vært en klient av offeret.

Akers Avis Groruddalen kommer tilbake med mer.

Siste nytt i Nyheter

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

 
Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.

IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og ordfører Marianne Borgen fikk møte Asma (25) som har vært åtte måneder i Norge. Hun har akkurat hatt sin første arbeidsdag på IKEA Furuset som en del av det første pilotprosjektet i den nye Groruddals-satsingen.

Syv nye skoler får gratis kjernetid

Flere elever på 1. trinn i Bjerke bydel får nå tilbud om gratis kjernetid i aktivitetsskolen (AKS). Byrådet forlenger nå tilbudet til å gjelde syv nye skoler i Groruddalen, som gjør at alle bydelene har fått tilbudet.