ANNONSE

Offeret for NAV-knivstikking døde på sykehuset

Offeret for NAV-knivstikking døde på sykehuset

 

Den NAV-ansatte kvinnen som på mandag ble knivstukket i ryggen, døde på sykehuset torsdag kveld.

Kvinnen ble på mandag knivstukket flere ganger på NAV-kontoret i Grorud Bydel. En 26 år gammel mann ble pågrepet for ugjerningen like etter.

- Hun er påført knivstikk i ryggen og tilstanden hennes betegnes som alvorlig. Kvinnen er kjørt til Ullevål Universitetssykehus, fortalte Bang til Akers Avis Groruddalen på mandag.

Torsdag kveld døde kvinnen på sykehuset, opplyser VG nett.

Den 26 år gamle mannen har siden vært siktet for drapsforsøk. Han skal ha vært en klient av offeret.

Akers Avis Groruddalen kommer tilbake med mer.

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE