ANNONSE

...og relieff i bronse

...og relieff i bronse

 

På vegne av Sigvartsen Steinindustri overrakte Leif Sommer et relieff i bronse til redaktør Hjalmar Kielland.

Tekst:

Publisert:

- Hjalmar Kielland senior, som hos oss blir kalt Mr. Groruddalen, har alltid vært en god støttespiller for vårt firma. Helt siden 1969 da Øyvind Sigvartsen startet med steinindustri på Grorud. Vi beundrer Kiellands engasjement, og som ildsjel til det beste for groruddølenes ve og vel, understreker Kjell Sigvartsen, Anne Karin Sigvartsen Meyer og Jan-Erik Bakk.

Relieffet er utført av billed­hugger Erlingur Johnsen (Bredtvet).

- Vår intensjon i denne sammenheng er at vi vil montere dette relieffet på en «bauta» som skal stå i Grorud kulturpark eller på et liknende egnet sted, sier de.

Hjalmar Kielland takker Sigvartsen steinindustri for gaven. Kielland har selv gjennom mange år lagt vekt på å få fram steinindustriens stolte historie og betydning på Grorud.

- Folk kjenner Grorud ut fra steinindustrien. Grorud er stein, og de fleste har hørt om Grorud-granitt, sier Kielland.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

ANNONSE
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
ANNONSE