Økt patruljering

 

På bakgrunn av de nylige terroraksjonene i Brussel har politiet i Oslo innført flere strakstiltak som blant annet økt patruljering på visse steder i Oslos gater. Hensikten er å skape trygghet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.03.2016 kl 13:25

I dag tidlig ble det meldt om flere angrep i Brussel, hovedstaden i Belgia. Det begynte med en eksplosjon på flyplassen Zaventem utenfor Brussel. Deretter ble det meldt om at en bombe gikk av ved T-bane-stasjonen Maalbeek, nær EUs hovedkvarter i Brussel, i følge VG nett.

Politiet i Oslo har derfor sendt ut en pressemelding med informasjon om økt patruljering i gatene.

- Det er også innført midlertidig bevæpning av alle politipatruljer i Oslo politidistrikt. Dette på grunn av den uavklarte situasjonen i Belgia, både når det gjelder omfang og hvem som står bak. Beslutningen begrunnes også i Oslos særlige rolle som hovedstad med mange symbolmål og flere store trafikale knutepunkter, sier fungerende politimester Roger Andresen i en pressemelding.

Bevæpningen gjelder inntil videre og alle politipatruljer i Oslo politidistrikt.

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.