ANNONSE

Økt patruljering

 

På bakgrunn av de nylige terroraksjonene i Brussel har politiet i Oslo innført flere strakstiltak som blant annet økt patruljering på visse steder i Oslos gater. Hensikten er å skape trygghet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.03.2016 kl 13:25

I dag tidlig ble det meldt om flere angrep i Brussel, hovedstaden i Belgia. Det begynte med en eksplosjon på flyplassen Zaventem utenfor Brussel. Deretter ble det meldt om at en bombe gikk av ved T-bane-stasjonen Maalbeek, nær EUs hovedkvarter i Brussel, i følge VG nett.

Politiet i Oslo har derfor sendt ut en pressemelding med informasjon om økt patruljering i gatene.

- Det er også innført midlertidig bevæpning av alle politipatruljer i Oslo politidistrikt. Dette på grunn av den uavklarte situasjonen i Belgia, både når det gjelder omfang og hvem som står bak. Beslutningen begrunnes også i Oslos særlige rolle som hovedstad med mange symbolmål og flere store trafikale knutepunkter, sier fungerende politimester Roger Andresen i en pressemelding.

Bevæpningen gjelder inntil videre og alle politipatruljer i Oslo politidistrikt.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE