Økt patruljering

 

På bakgrunn av de nylige terroraksjonene i Brussel har politiet i Oslo innført flere strakstiltak som blant annet økt patruljering på visse steder i Oslos gater. Hensikten er å skape trygghet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.03.2016 kl 13:25

I dag tidlig ble det meldt om flere angrep i Brussel, hovedstaden i Belgia. Det begynte med en eksplosjon på flyplassen Zaventem utenfor Brussel. Deretter ble det meldt om at en bombe gikk av ved T-bane-stasjonen Maalbeek, nær EUs hovedkvarter i Brussel, i følge VG nett.

Politiet i Oslo har derfor sendt ut en pressemelding med informasjon om økt patruljering i gatene.

- Det er også innført midlertidig bevæpning av alle politipatruljer i Oslo politidistrikt. Dette på grunn av den uavklarte situasjonen i Belgia, både når det gjelder omfang og hvem som står bak. Beslutningen begrunnes også i Oslos særlige rolle som hovedstad med mange symbolmål og flere store trafikale knutepunkter, sier fungerende politimester Roger Andresen i en pressemelding.

Bevæpningen gjelder inntil videre og alle politipatruljer i Oslo politidistrikt.

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.