ANNONSE

Opplev Groruddalen i sommer

Opplev Groruddalen i sommer

 

I Akers Avis Groruddalen fredag 5. juli finner du et opplevelseskart for Groruddalen! Groruddalen byr på mange flotte turopplevelser rett utenfor døra der du bor! Planlegg en utflukt med familien, de fleste turmål er tilgjengelige for både store og små, med barnevogn, på sykkel og til fots. Bruk kartet til å bli bedre kjent i ditt eget nærmiljø. Marka byr også på flotte turopplevelser, her har vi tatt med de lettest tilgjengelige turveiene. Hva med en utflukt med familien til et av våre mange badevann? Mulighetene er mange. God tur! Kartet trykkes hver fredag i hele juli (4 ganger), med nye forslag til turmål. Kjøp avisen i et av våre mange utsalgssteder. Abonnement kan bestilles her.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE