Opplev Groruddalen i sommer

Opplev Groruddalen i sommer

 

I Akers Avis Groruddalen fredag 5. juli finner du et opplevelseskart for Groruddalen! Groruddalen byr på mange flotte turopplevelser rett utenfor døra der du bor! Planlegg en utflukt med familien, de fleste turmål er tilgjengelige for både store og små, med barnevogn, på sykkel og til fots. Bruk kartet til å bli bedre kjent i ditt eget nærmiljø. Marka byr også på flotte turopplevelser, her har vi tatt med de lettest tilgjengelige turveiene. Hva med en utflukt med familien til et av våre mange badevann? Mulighetene er mange. God tur! Kartet trykkes hver fredag i hele juli (4 ganger), med nye forslag til turmål. Kjøp avisen i et av våre mange utsalgssteder. Abonnement kan bestilles her.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.