ANNONSE

Oppsal trekker laget

Oppsal trekker laget

 

Etter en svært turbulent oppkjøring til sesongen har Oppsal-herrene valgt å trekke laget sitt fra årets Postenliga i håndball.

Tekst:

Publisert:

Det toppet seg da en rekke spillere ikke møtte opp årets første seriekamp sist lørdag.

- Oppsal Håndball er, og har vært i, en vanskelig økonomisk situasjon. Dette har ført til budsjettkutt for samtlige lag og administrasjonen. Dette har blant annet medført at herrelaget ikke har kunne hente inn det de ønsket, sier styreleder Bjørnar Allgot.

Flere spillere har gått ut offentlig og sagt at de ikke ønsker å spille for klubben.

- Dermed har ikke Oppsal en spillerstall som kan forsvare fortsatt satsing i Postenligaen, og styret har ikke noe annet valg enn å trekke lage, sier Allgot.

Les om fremtiden til klubben i onsdagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen.

 

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE