Oppsal trekker laget

Oppsal trekker laget

 

Etter en svært turbulent oppkjøring til sesongen har Oppsal-herrene valgt å trekke laget sitt fra årets Postenliga i håndball.

Tekst:

Publisert:

Det toppet seg da en rekke spillere ikke møtte opp årets første seriekamp sist lørdag.

- Oppsal Håndball er, og har vært i, en vanskelig økonomisk situasjon. Dette har ført til budsjettkutt for samtlige lag og administrasjonen. Dette har blant annet medført at herrelaget ikke har kunne hente inn det de ønsket, sier styreleder Bjørnar Allgot.

Flere spillere har gått ut offentlig og sagt at de ikke ønsker å spille for klubben.

- Dermed har ikke Oppsal en spillerstall som kan forsvare fortsatt satsing i Postenligaen, og styret har ikke noe annet valg enn å trekke lage, sier Allgot.

Les om fremtiden til klubben i onsdagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen.

 

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.