Oppskrift for godt foreldresamarbeid

Oppskrift for godt foreldresamarbeid

 

Har du barn og befinner deg midt i et samlivsbrudd? Synes du dette er hardt å takle? Da skal du vite at hjelpen er nær.

Tekst:

Publisert:

- Hvert år opplever rundt 20.000 barn at foreldrene flytter fra hverandre, sier familieutvikler Cecilie Hamm.

Da er det viktig å vite hvordan man håndterer bruddet på best mulig måte og skåner barna sine ved ikke å la dem komme i midten av en konflikt.

Med kurset ved navn «Fortsatt foreldre» ønsker Cecilie Hamm å hjelpe foreldre som går fra hverandre.

- Dette er et kurs som er utviklet av samlivssentret ved Modum Bad, og kommer til å ta for seg temaene bruddprosessen, samspill, konflikt og kommunikasjon, å se barnas livssituasjon, foreldresamarbeid og veien videre.

Alle kan bli med

Kurset er ment for den enkelte forelder som ønsker hjelp. Man må altså ikke være to for å møte opp. I første omgang vil kurset gå i Bydel Alna, i Furuhuset og i huset nederst i Jerikobakken, men er åpent for alle groruddøler. 

- Selv om mange ser på samlivsbrudd som vanlig, er det svært uvanlig for dem det rammer. Dette vil inspirere gode familier til å bli enda bedre, sier familieutvikler Hamm.

For mer informasjon se: www.familieutvikling.com. Kursoppstart  4. og 9. desember.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.