Opptakt til julehøytiden

Opptakt til julehøytiden

 

Tradisjonen tro spilte Ammerud skoles musikkorps kjente julesanger utenfor skolen første søndag i advent.

Da julegranen skulle tennes ved Ammerud skole, stilte som vanlig skolekorpset opp iført julekostyme og et godt innøvd julerepertoar.

- Vi spilte også utenfor Grorud senter på lørdag, så nå starter julespillingen for vår del, smiler vikardirigent for korpset, Kristin Aslesen.

Mens skolekorpset spilte julesanger, begynte noen av de oppmøtte å gå rundt juletreet. Foreldrerådets arbeidsutvalg (FAU) arrangerte dessuten julebasar i skolelokalene etter at julegranen var blitt tent.

I nærmiljøet

Ammerud skoles musikkorps fortsatte dessuten julespillingen rundt om i nabolaget etter julegrantenningen på skolen.

- Korpset har et fast samarbeid med noen borettslagene på Ammerud, så det er blitt en lang og god tradisjon å gå en liten spillerunde rundt blokkene i nærmiljøet, smiler Kristin Aslesen.

- Og så er det veldig hyggelig, og vi kommer i god julestemning, fortsetter hun.

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.