ANNONSE

Opptakt til julehøytiden

Opptakt til julehøytiden

 

Tradisjonen tro spilte Ammerud skoles musikkorps kjente julesanger utenfor skolen første søndag i advent.

Da julegranen skulle tennes ved Ammerud skole, stilte som vanlig skolekorpset opp iført julekostyme og et godt innøvd julerepertoar.

- Vi spilte også utenfor Grorud senter på lørdag, så nå starter julespillingen for vår del, smiler vikardirigent for korpset, Kristin Aslesen.

Mens skolekorpset spilte julesanger, begynte noen av de oppmøtte å gå rundt juletreet. Foreldrerådets arbeidsutvalg (FAU) arrangerte dessuten julebasar i skolelokalene etter at julegranen var blitt tent.

I nærmiljøet

Ammerud skoles musikkorps fortsatte dessuten julespillingen rundt om i nabolaget etter julegrantenningen på skolen.

- Korpset har et fast samarbeid med noen borettslagene på Ammerud, så det er blitt en lang og god tradisjon å gå en liten spillerunde rundt blokkene i nærmiljøet, smiler Kristin Aslesen.

- Og så er det veldig hyggelig, og vi kommer i god julestemning, fortsetter hun.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE