ANNONSE

Optiker siden 1982

Optiker siden 1982

 

Familien Østby har sørget for at det har vært optiker på Furuset senter helt siden det åpnet i 1982.

Tekst:

Publisert:

- Vi er den butikken som har vært lengst på sentret med samme eier, smiler Gunnar Østby.

- Hva det den største forandringen siden starten?

- Det må være ombyggingen av sentret. Vi håper det kan utvikle seg videre, for det er en veldig god atmosfære her, sier han.

Butikken er medlem av C)Optikk, men drives selvstendig. I følge Østby kommer det folk fra hele byen til butikken på Furuset.

- Vi er kjent for merkevarene våre. Vi er en av de beste i Oslo på merkevare-solbriller, sier Østby men han er kjapp til å legge til:

- Her kan du få briller i alle prisklasser.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE