Optimistisk ved urna

Optimistisk ved urna

 

Akhtar Chaudhry stemte på Gran skole – og stemmen hans gikk selvfølgelig til SV.

Tekst:

Publisert:

Akhtar Chaudhry smilter fornøyd da han gjorde sin borgerplikt og slapp stemmen ned i urna.

- Stemmen gikk selvfølgelig til SV, smiler han.

Mandag formiddag delte han ut lister utenfor Gran skole på Furuset. Chaudhry var fullt klar over at han er avhengig av et rødgrønt flertall for å få fortsette på Stortinget. Derfor ga han også alt i valginnspurten.

Han tilbød alle som skal inn i valglokalet en SV-liste. Noen takket ja, mens andre bare gikk rett forbi.

Chaudhry fortsatte imidlertid å smile - og kjempet for stemmene han trengte for å bli værende på Stortinget.

 

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser. Tirsdag ble to ungdommer på 19 og 20 år pågrepet ...

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.