Orkester med løpetid

Orkester med løpetid

 

Geir Lund orkester har fått løpetid ifølge bandets medlemmer. Hva det har å si for konserten i Kultursalen på Nedre Fossum gård vet vi ikke ennå.

Tekst:

Publisert:

Geir Lund Orkester har jobbet sammen de to siste årene. Debutskiva lanseres 28. mai, og konserten i Kultursalen på Nedre Fossum gård 13. mai, vil bestå av dette materialet pluss en del låter som fortsatt ikke er spilt inn.
- Orkesteret har fått løpetid, og ønsker skamløst på hundevis å vise seg fram på hvert et gatehjørne, forteller bandet, som i tillegg til Lund består av Frode Berntzen Gitarer på charango og vokal, Skjalg Lidsheim på trommer og perkusjon, Morten Strypet med bass og Vegar Ellevseth på tangenter.

- De som kommer for å høre på Geir Lunds Orkester vil få høre en salig blanding av noe godt og noe rått, noe stort og noe smått. Norske tekster om livet på sitt beste og verste. Og vår egen identitet?, det har vi!

Skjalg, Morten, Vegar og Frode er lokale kjente og stilsikre musikere fra Hamar. Med Geir som kontrasten fra Haugenstua.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.