Orkester med løpetid

Orkester med løpetid

 

Geir Lund orkester har fått løpetid ifølge bandets medlemmer. Hva det har å si for konserten i Kultursalen på Nedre Fossum gård vet vi ikke ennå.

Tekst:

Publisert:

Geir Lund Orkester har jobbet sammen de to siste årene. Debutskiva lanseres 28. mai, og konserten i Kultursalen på Nedre Fossum gård 13. mai, vil bestå av dette materialet pluss en del låter som fortsatt ikke er spilt inn.

- Orkesteret har fått løpetid, og ønsker skamløst på hundevis å vise seg fram på hvert et gatehjørne, forteller bandet, som i tillegg til Lund består av Frode Berntzen Gitarer på charango og vokal, Skjalg Lidsheim på trommer og perkusjon, Morten Strypet med bass og Vegar Ellevseth på tangenter.

- De som kommer for å høre på Geir Lunds Orkester vil få høre en salig blanding av noe godt og noe rått, noe stort og noe smått. Norske tekster om livet på sitt beste og verste. Og vår egen identitet?, det har vi!

Skjalg, Morten, Vegar og Frode er lokale kjente og stilsikre musikere fra Hamar. Med Geir som kontrasten fra Haugenstua.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.