ANNONSE

Orkester med løpetid

Orkester med løpetid

 

Geir Lund orkester har fått løpetid ifølge bandets medlemmer. Hva det har å si for konserten i Kultursalen på Nedre Fossum gård vet vi ikke ennå.

Tekst:

Publisert:

Geir Lund Orkester har jobbet sammen de to siste årene. Debutskiva lanseres 28. mai, og konserten i Kultursalen på Nedre Fossum gård 13. mai, vil bestå av dette materialet pluss en del låter som fortsatt ikke er spilt inn.

- Orkesteret har fått løpetid, og ønsker skamløst på hundevis å vise seg fram på hvert et gatehjørne, forteller bandet, som i tillegg til Lund består av Frode Berntzen Gitarer på charango og vokal, Skjalg Lidsheim på trommer og perkusjon, Morten Strypet med bass og Vegar Ellevseth på tangenter.

- De som kommer for å høre på Geir Lunds Orkester vil få høre en salig blanding av noe godt og noe rått, noe stort og noe smått. Norske tekster om livet på sitt beste og verste. Og vår egen identitet?, det har vi!

Skjalg, Morten, Vegar og Frode er lokale kjente og stilsikre musikere fra Hamar. Med Geir som kontrasten fra Haugenstua.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE