Oslo-mestere fra Haugenstua

Oslo-mestere fra Haugenstua

 

Haugenstua ungdomsskole revansjerte straffetapet fra i fjor.

 

Elever fra 8., 9. og 10. trinn på Haugenstua ungdomsskole fikk en fin avslutning på skoleåret. De hadde nemlig spilt seg helt fram til finalen i Oslomesterskapet i fotball, og forrige uke ble finalen mot Holmlia spilt.

Gutta fra Groruddalen kunne til slutt juble for en 3-0 seier.

- Det ble en bra og finspilt finale. Holmlia hadde mange gode enkeltsspillere og var nok det beste laget i første omgang. Likevel var det vi som gikk til hvilen med en 1-0 ledelse, sier trener Glenn Ingwersen.

I andre omgang var det imidlertid enveiskjøring.

- Vi tok ordentlig tak, og det ble klasseforskjell. Der Holmlia var gode individuelt spilte vi sammen som et lag. Holmlia kom ikke nærmere målet vårt enn 20 meter. Kollektivet ble avgjørende for matchen, sier Ingwersen.

 

Pizza

Haugenstua hadde store deler av det gamle Rommen 95-laget med seg. I fjor tapte de finalen på straffer, og treneren innrømmer at seieren derfor smakte ekstra godt.

- Jeg føler vel egentlig at vi burde tatt tittelen i fjor også, men jeg er stolt og glad over at gutta tok den hjem i år. Det fortjente de virkelig nå, sier han.

Etter finalen dro laget ut på Peppes og spiste pizza på skolens regning.

- Det ble en knallbra avslutning på skoleåret for gutta, oppsummerer Ingwersen.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.