Over fire prosent arbeidsledighet i dalen

Tall fra NAV viser at arbeidsledigheten i de fire Groruddals-bydelene er over fire prosent. I Bjerke er hele 4,2 prosent av arbeidsstyrken helt uten a...

Tekst:

Publisert:

Tall fra NAV viser at arbeidsledigheten i de fire Groruddals-bydelene er over fire prosent. I Bjerke er hele 4,2 prosent av arbeidsstyrken helt uten arbeid, mens 4,3 prosent er arbeidsledige i Grorud. Tallene for Stovner og Alna er henholdsvis 4,1 og 4,2 prosent. Bydelen med høyest ledighet er forøvrig Gamle Oslo, mens Vestre Aker har færrest arbeidsledige.10.060 ledige i OsloDe tre siste månedene har antallet arbeidsledige i Oslo gått opp med 27 prosent og det er nå 10.060 personer helt uten arbeid i hovedstaden. Arbeidsledigheten i Oslo utgjør nå 3,2 prosent av Oslos arbeidsstyrke. Sist det var like mange arbeidsledige var i juni 2006. NAV Oslo forventer at antallet arbeidsledige vil stige relativt mye i løpet av 2009.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.