Overlegne Henriette

Overlegne Henriette

 

Henriette Knudsen troner alene på poengplukkerstatistikken. Nå går hun for ny rekord.

25 mål og 11 assist er Henriette Knudsens fasit fra årets høstsesong for Sveiva. Med det er hun også landets ubestridt beste poengplukker i eliteserien.

- Det har gått bra så langt i sesongen. Jeg er heldig som spiller i en rekke som gjør meg god. Da går det som regel greit, og målene kommer av seg selv, sier hun.

Før sesongen satte hun seg seg som mål å komme opp i 33 poeng totalt. Allerede nå ligger hun på 36.

- Jeg har ikke satt meg et nytt mål. men det hadde vært morsomt å ta noen flere utover vårsesongen også, sier hun.

I forfjor hadde hun, til nå, sin beste sesong og endte på 42 poeng.

- Jeg ligger godt an til å slå den rekorden. Det hadde vært ekstra moro, sier hun.

Flere fra dalen

Groruddalens to elitelag på damesiden har også flere spillere som markerer seg godt på poengplukkerstatistikken. Grei/Målløs' Sandra Sjöström ligger på andreplass med 14 mål og 15 assist. Lagvenninne Madeleine Ellilä ligger på fjerdeplass med 18 mål og seks assist, mens Sveiva-kaptein Oda Kristine Langaker ligger på sjetteplass med ti mål og like mange assister.

 

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.