Oversvømmelse på Nordtvet skole

Oversvømmelse på Nordtvet skole

 

Det var vann over alt inne i Nordtvet skole på torsdag. - Dette er veldig kjedelig, sier skolens vaktmester, Samir Agovic.

Tekst:

Publisert:

Brannvesenet sto med vann til anklene før de begynte tømmingen av vann inne i Nordtvet skole. Det var en av de ansatte ved skolen som ved en tilfeldighet oppdaget lekkasjen som har ødelagt to etasjer.

Ifølge brannvesenet kan det se vanskelig ut å få åpnet skolen til høsten, men vaktmester Samir Agovic sier at han håper skolen blir satt i orden igjen til skolestart.

- Vi holder på med opptørking nå, men hvor lang tid det vil ta er usikkert. Skolen vil starte som vanlig til høsten, sier Agovic. 

Rør-lekkasje

- Det er sløydsalen og kunst- og håndverkrommene som er hardest rammet. De to rommene kan vi klare oss uten i begynnelsen av skoleåret, sier Agovic.

I taket på sløydsalen skled to vannrør fra hverandre og vannet fosset nedover etasjene og inn i klasserom.

- Vi vet ikke helt hvordan det skjedde, men vi tror det har lekket i flere dager, sier Agovic.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.