På jakt etter påskekyllinger

På jakt etter påskekyllinger

 

Maren (3) og Fanny (4) i Kurland barne­hage fant spor etter påskekyllinger utenfor barnehageområdet. Da de til slutt fant hanefars to etterlengtede kyllinger, fikk de hver sin godtepose som belønning.

- Det var veldig moro å lete etter påskekyllingene. Vi fant masse fjær på veien slik at vi fant fram, smiler fireåringen Fanny, som lenge lette etter påskekyllingene sammen med resten av barnehagebarna.

Se alle barna lete etter hanefars to etterlengtede i bildeserien nederst i artikkelen.

Med hanefar i tet fant barna til slutt den ene påskekyllingen, men da barna møtte henne var hun trist.

- Vi måtte hjelpe henne med å lete etter den andre påskekyllingen, forklarer Maren (3).

Jubilerer

Letingen etter påskekyllingene har vært en tradisjon i 25 år, og i år feirer barnehagen 30-årsjubileum.

- Vi har åpent hus fredag 6. mai fra klokka 16 til 18. Alle som har gått her tidligere er velkommen i Furuset kirke 15.45 for å først høre barna synge, opplyser barne- og ungdomsarbeider Randi Tørrisen.

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.