Pågrepet for skyting

Pågrepet for skyting

 

En person er pågrepet etter en skyteepisode på Rødtvet i helgen.

Tekst:

Publisert:

Skytingen skjedde søndag ettermiddag på gangveien som går parallelt med Riksvei 4 i nærheten av Rødtvet t-banestasjon. En mann ringte til politiet og sa noen hadde løsnet skudd mot ham.

- Mandag ble en mann pågrepet for hendelsen. Han er siktet og skal avhøres hos oss, sier jourhavende etterforsker på Stovner politistasjon, Kjell Kvande, til Akers Avis Groruddalen.

Like etter skyteepisoden jaktet politiet en navngitt mistenkt. Det skal ikke være noen sammenheng med lørdagens dramatiske skyteepisode på Tøyen.

Akers Avis Groruddalen er kjent med at sjalusi skal ha vært bakgrunnen for skytingen. Ingen av de involverte er en del av et kriminelt miljø og begge mennene er etnisk norske. Ifølge VG er det en mann i 40-åra det ble skutt mot, mens den siktede er en mann i 30-årene.

Ingen ble skadet i hendelsen.

Siste nytt i Nyheter

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april. Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj forteller om et boligområde i utvikling.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.