ANNONSE

Pågrepet for skyting

Pågrepet for skyting

 

En person er pågrepet etter en skyteepisode på Rødtvet i helgen.

Tekst:

Publisert:

Skytingen skjedde søndag ettermiddag på gangveien som går parallelt med Riksvei 4 i nærheten av Rødtvet t-banestasjon. En mann ringte til politiet og sa noen hadde løsnet skudd mot ham.

- Mandag ble en mann pågrepet for hendelsen. Han er siktet og skal avhøres hos oss, sier jourhavende etterforsker på Stovner politistasjon, Kjell Kvande, til Akers Avis Groruddalen.

Like etter skyteepisoden jaktet politiet en navngitt mistenkt. Det skal ikke være noen sammenheng med lørdagens dramatiske skyteepisode på Tøyen.

Akers Avis Groruddalen er kjent med at sjalusi skal ha vært bakgrunnen for skytingen. Ingen av de involverte er en del av et kriminelt miljø og begge mennene er etnisk norske. Ifølge VG er det en mann i 40-åra det ble skutt mot, mens den siktede er en mann i 30-årene.

Ingen ble skadet i hendelsen.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE