Pågrepet for skyting

Pågrepet for skyting

 

En person er pågrepet etter en skyteepisode på Rødtvet i helgen.

Tekst:

Publisert:

Skytingen skjedde søndag ettermiddag på gangveien som går parallelt med Riksvei 4 i nærheten av Rødtvet t-banestasjon. En mann ringte til politiet og sa noen hadde løsnet skudd mot ham.

- Mandag ble en mann pågrepet for hendelsen. Han er siktet og skal avhøres hos oss, sier jourhavende etterforsker på Stovner politistasjon, Kjell Kvande, til Akers Avis Groruddalen.

Like etter skyteepisoden jaktet politiet en navngitt mistenkt. Det skal ikke være noen sammenheng med lørdagens dramatiske skyteepisode på Tøyen.

Akers Avis Groruddalen er kjent med at sjalusi skal ha vært bakgrunnen for skytingen. Ingen av de involverte er en del av et kriminelt miljø og begge mennene er etnisk norske. Ifølge VG er det en mann i 40-åra det ble skutt mot, mens den siktede er en mann i 30-årene.

Ingen ble skadet i hendelsen.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.