Pågrepet for vold

Pågrepet for vold

 

Før jul raidet flere personer utestedet Ceylon og slo ned to menn. Nå er en siktet for voldsepisoden.

Tekst:

Publisert:

18. desember ble to menn angrepet av 12 personer på utestedet Ceylon som ligger på Kalbakken. Gjengen hadde pakistansk bakgrunn.  

- I følge vitner vi har snakket med fremsto voldsepisoden som svært umotivert, sier jourhavende førstebetjent, Line Henriksen.  

Gjerningsmennene kom inn, slo og stakk av i biler. Ingen av mennene ble alvorlig skadet, men en av pådro seg en hjernerystelse og i tillegg måtte han sy noen sting i hodet.  

Personen som er en kjenning av politiet og han tilhører et tungt kriminelt nettverk i hovedstaden. Mannen er 23 år. Politiet utelukker ikke flere pågripelser i saken.

 

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.