Pågrepet for vold

Pågrepet for vold

 

Før jul raidet flere personer utestedet Ceylon og slo ned to menn. Nå er en siktet for voldsepisoden.

Tekst:

Publisert:

18. desember ble to menn angrepet av 12 personer på utestedet Ceylon som ligger på Kalbakken. Gjengen hadde pakistansk bakgrunn.  

- I følge vitner vi har snakket med fremsto voldsepisoden som svært umotivert, sier jourhavende førstebetjent, Line Henriksen.  

Gjerningsmennene kom inn, slo og stakk av i biler. Ingen av mennene ble alvorlig skadet, men en av pådro seg en hjernerystelse og i tillegg måtte han sy noen sting i hodet.  

Personen som er en kjenning av politiet og han tilhører et tungt kriminelt nettverk i hovedstaden. Mannen er 23 år. Politiet utelukker ikke flere pågripelser i saken.

 

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.