ANNONSE

Påkjørt i fotgjengerfeltet

Påkjørt i fotgjengerfeltet

 

En 27 år gammel mann ble i dag påkjørt i fotgjengerfeltet ved Grorud senter. Mannen fikk et kutt i hodet og ble kjørt direkte til Ullevål universitetssykehus.

Tekst:

Publisert:

Dette får Akers Avis Groruddalen bekreftet av operasjonsleder, Simen Østgaard.

På stedet var det to politibiler. De intervjuet vitner og tilskuere. Det ble gjort førerkortbeslag på personen som kjørte på den 27 år gamle mannen.

- Flere har tidligere blitt påkjørt her. Folk kjører som griser i krysset, forteller Freddy Olsen, som bor i blokka over Grorud senter.

Han mener det burde vært en rundkjøring i stedet for et fotgjengerfelt.

- Veien er håpløs!

 

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE