Påkjørt i fotgjengerfeltet

Påkjørt i fotgjengerfeltet

 

En 27 år gammel mann ble i dag påkjørt i fotgjengerfeltet ved Grorud senter. Mannen fikk et kutt i hodet og ble kjørt direkte til Ullevål universitetssykehus.

Tekst:

Publisert:

Dette får Akers Avis Groruddalen bekreftet av operasjonsleder, Simen Østgaard.

På stedet var det to politibiler. De intervjuet vitner og tilskuere. Det ble gjort førerkortbeslag på personen som kjørte på den 27 år gamle mannen.

- Flere har tidligere blitt påkjørt her. Folk kjører som griser i krysset, forteller Freddy Olsen, som bor i blokka over Grorud senter.

Han mener det burde vært en rundkjøring i stedet for et fotgjengerfelt.

- Veien er håpløs!

 

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.