Påkjørt i fotgjengerfeltet

Påkjørt i fotgjengerfeltet

 

En kvinne er kjørt til legevakta etter å ha blitt påkjørt på Grorud.

Tekst:

Publisert:

Ulykken skjedde ved 14-tiden i dag, tirsdag. Kvinnen skal ha befunnet seg i fotgjengerfeltet da hun ble påkjørt av bussen.

- Hun ble kraftig forslått og fikk noen skrubbsår, men det skal ikke dreie seg om livstruende skader, melder operasjonsleder, Finn Belle.

Kvinnen ble kjørt til legevakta for en rutinemessig sjekk, mens den 30 år gamle bussjåføren sin fikk førerkortet beslaglagt på stedet.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.