Påkjørt i fotgjengerfeltet

Påkjørt i fotgjengerfeltet

 

En kvinne er kjørt til legevakta etter å ha blitt påkjørt på Grorud.

Tekst:

Publisert:

Ulykken skjedde ved 14-tiden i dag, tirsdag. Kvinnen skal ha befunnet seg i fotgjengerfeltet da hun ble påkjørt av bussen.

- Hun ble kraftig forslått og fikk noen skrubbsår, men det skal ikke dreie seg om livstruende skader, melder operasjonsleder, Finn Belle.

Kvinnen ble kjørt til legevakta for en rutinemessig sjekk, mens den 30 år gamle bussjåføren sin fikk førerkortet beslaglagt på stedet.

 

Siste nytt i Nyheter

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.